вгору

M.E.Doc оновлено до версії 11.00.019

07.11.2018

Шановні користувачі , вийшло оновлення 11.00.019!

Впроваджено новий довідник Класифікатор професій ДК 003:2010 (користувача). Під час встановлення оновлення довідник автоматично заповниться даними про професійні назви роботи, що містяться у вже зареєстрованих звітах користувача. Таким чином, для кожного підприємства створюється персональний класифікатор професій, який містить інформацію лише про ті назви роботи, що необхідні для певного підприємства. Надалі користувачі матимуть можливість доповнювати класифікатор професій за власними потребами.

Читайте детальніше про користування персональним класифікатором професій для заповнення Звіту з ЄСВ в програмі М.E.Doc!

Змінені форми ДФСУ, Міністерства оборони, додана деяка звітність Укроборонпрому, інша звітність.

Переглянуте застосування команди Заблокувати документ до деяких первинних документів. Доопрацьовані Реєстр первинних документів, Автоматична обробка документів та Звірка документів з ЄРПН модуля Первинні документи а також Звірка документів з ЄРАН розділу Облік акцизного податку.

У Реєстрі звітів модуля Звітність з'явилась можливість створювати звіт 1ДФ у всіх звітних періодах на основі довідників Співробітники, Пайовики або Інші. Також відкориговані деякі контролі у ЄСВ та перевірки у Додатки ПФУ.

Можна відправляти нові запити та отримувати витяги у модулі Довідки державних органів.

Також доопрацьовані модулі Адміністрування (значення для поля Тип населеного пункту із Картки підприємства переноситься у Майстер створення заявок на сертифікати.), Інтеграція (доопрацьовано методи GetTemplates та GetTemplate для роботи з опублікованими шаблонами), Довідники та Зарплата.

Більш докладно ознайомтесь з оновленням 11.00.019 в детальному релізі та завантажте його безпосередньо у програмі M.E.Doc або на сайті у вкладці Оновлення.