вгору

30 років разом з M.E.Doc

20.08.2021

24 серпня 2021 року всі українці святкують по-справжньому особливий день — 30 років Незалежності України. 30 років постійного розвитку, росту, змін та побудови кращого майбутнього для кожного з нас. 

Наша компанія — ровесниця Незалежної України. Саме тому, спеціально до цього грандіозного дня, ми вирішили зібрати всі наймасштабніші події та зміни, які відбулися за ці 30 років як з нашою країною, так і компанією загалом. 

Ми розпочали змінювати світ бухгалтерії 30 років тому і звісно нам є що згадати: наші продукти, які ми створювали для вас та події, які вплинули на кожного з нас та суспільство загалом. Так, вже кілька тижнів поспіль на нашій сторінці у Фейсбук ми щодня згадуємо нашу історію. Один рік — один пост. Кожна публікація — наша маленька історія, насичена важливими моментами. Сьогодні наш цикл спогадів завершується неймовірним святом всієї країни і ми щасливі проводити кожен рік разом, створювати найкращі програмні рішення для вас, наші бухгалтера. 

Тож, переходьте до на нашу офіційну сторінку у Фейсбук і давайте разом згадаємо, якими були ці 30 років Незалежності України. 

Щиро вітаємо вас, наші любі, з Днем Незалежності України! Далі буде...