вгору

Яким буде бухгалтерське життя після карантину? І як полегшити роботу просто зараз?

06.05.2020

Про запізнілі документи, ПДВ і ПН, перевірки, зарплату та кадри дізнайтесь на БЕЗКОШТОВНІЙ online-конференції

Лекторами будуть провідні експерти України з питань податкового, трудового та кадрового обліку, консультанти з оподаткування, аудитори, адвокати, економісти та оцінювачі.

Програма конференції (з відповідями на запитання щодо всіх тем):
1) Лектор: Тимур Алієв

Тема: «Післякарантинний поетапний вихід на роботу: з чого почати кадрове документальне оформлення і якими кадровими документами закрити перебування на карантині»

2) Лектор: Ірина Зубрицька

Тема: «Запізнілі документи або «самоакт»: як зробити правильно? Документуємо реальність господарської операції. Особливості документування послуг»

3) Лектор: Олександр Смирнов

Тема: «Післякарантинні тотальні перевірки бізнесу. Бенефіціарні оновлення в державному реєстрі. Фінмоніторинг карткових переказів (про 5000 грн і не тільки)»

4) Лектор: Сергій Дробоття

Тема: «Податкові накладні та проблеми з реєстрацією: хто в групі ризику?»

5) Лектор: Тетяна Мойсеєнко

Тема: «Післякарантинна зарплата працівників: виплати помалу, але часто (про документальне оформлення, нарахування та виплату зароблених грошей після довгого безгрошів'я). Зарплатні податки і звітність травня»… Більше про конференцію

Лише за 1 хвилину зареєструйтесь та отримайте подарунок одразучек-лист «10 прикладів кадрових документів». Під час трансляції 13 травня гарантовано ще 4 подарунки!