вгору

Linkos Group представив рішення електронного документообміну для фінансових директорів

23.10.2018

У п′ятницю, 19 жовтня, для фінансових директорів був насичений день: відбувся XVII Форум фінансових директорів України, де розглядалися цифрові трансформації та Київський міжнародний економічний форум 2018, на якому директори ділилися думками про інноваційність і було презентовано журнал Leadership з рейтингом інноваційних лідерів України, якому дала інтерв"ю про інновації СЕО Linkos Group Олеся Білоусова.

Це найочікуваніші бізнес-події року, до яких приєднуються керівники різних галузей економіки, отримуючи необмежені можливості для обміну практичним досвідом.

На Форумі фінансових директорів (CFO) наша команда представила рішення електронного документообміну від групи компаній Linkos Group, до портфелю якої входять бренди M.E.Doc, СОТА, АЦСК «Україна», ПТАХ, FlyDoc, ISpro, Звіт Корпорація, франчайзингова мережа «Крамниць електронних послуг «Твій час».

В рамках теми Форуму «Забезпечити зростання, захистити вартість, підтримати трансформацію бізнеса» фахівці гаряче зустріли тему діджиталізації, під час якої Delivery Manager Linkos Group Олександр Меньшиков детально розглянув життя бізнесу до та після впровадження електронного документообміну. Він наголосив на витратності та застарілості способу обміну комерційними документами між компаніями в паперовому вигляді – все вже реалізовано в електронному вигляді і ці безпаперові технології працюють, підтримуючи юридичну значущість для е-документів.

Символічний збіг проведення форуму для CFO напередодні Міжнародного дня без паперу спонукав нас показати, що електронний документообмін – це ще й реальний приклад, як за допомогою технологій можна зробити внесок у збереження природніх ресурсів!

Коли бухгалтери користуються програмою M.E.Doc, відправляючи електронну звітність та обмінюючись документами, кожен з них рятує навколишнє середовище. Тільки за 1 рік, застосовуючи електронний документообмін, вдалося врятувати 3 050 дерев, а за 18 років практики нашої компанії - вже, мабуть, й цілий ліс.

Паралельно проводився і очікуваний керівниками Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ), який кожного року стає провідною платформою для аналізу та обговорення перспектив сучасного бізнесу.

Серед спікерів були світові та українські лідери. 19 жовтня на КМЕФ для бізнес-спільноти було презентовано Leadership Journey, в якому оприлюднений ТОП рейтингу інноваційних лідерів України. 

Одним з інноваційних лідерів визнано Олесю Білоусову – очільницю Linkos Group та активну учасницю розробки та впровадження диджиталізації процесів в сегментах B2B та B2C шляхом створення повного циклу автоматизації звітності, обліку, обміну документами.

Завдяки проведеному дослідженню для складання рейтингу, видання представило цікаву статистику щодо жінок у бізнесі: у лонг-лист увійшло 12 жінок-лідерів, середній вік всіх учасників - 49 років, а найбільше у рейтингу представників IT, фінансової галузі та АПК.