вгору

M.E.Doc на OWASP Kyiv Meeting Summer 2018

19.07.2018

14 липня 2018 р. в залі БЦ «Horizon Park» відбулася зустріч фахівців із кібербезпеки в рамках регулярних заходів OWASP Kyiv «Meeting Summer 2018».

Провідна ІТ компанія виступила спонсором заходу задля розвитку культури кібербезпеки в Україні, а фахівці компанії взяли активну участь у воркшопах, де спеціалісти-практики розкривали важливі аспекти інформаційної безпеки.

До інформаційної безпеки у компанії особливе ставлення, адже розробник M.E.Doc впровадив передові технологічні заходи безпеки. Нагадаємо, що програма M.E.Doc отримала експертний висновок Держспецзв’язку про рівень гарантій Г-3 та стала першим IT-продуктом, що знаходиться під захистом Ситуаційного центру забезпечення кібербезпеки СБУ. А також розробник розмістив сервіс оновлень M.E.Doc на платформі Microsoft Azure, яка надає найбільш безпечне середовище, бо спостерігаючи за неперервним зростанням ризиків кібербезпеки в Україні та світі, ми розуміємо, що побудова надійної системи безпеки вимагає цілісного та зваженого підходу.

В рамках зустрічі OWASP Kyiv Meeting Summer 2018 доповідачі розглядали актуальні теми впровадження технологій інформаційної безпеки та налагодження процесів безпеки, і навіть демонстрували на практиці, які можуть бути діри у системі безпеки та як їх знешкоджувати. Записи доповідей вже викладені на youtube-каналі організаторів: плейліст доповідей.

Також дивіться на фейсбуці фотоальбом заходу, що пройшов.