вгору

M.E.Doc.Інформер: помічник № 1 у наданні корисної інформації.

06.07.2018

M.E.Doc прагне бути щоденним помічником бухгалтера у його професійній діяльності. На відслідковування змін у нормативно-правовому регулюванні витрачається забагато часу, який доцільніше було б витратити на більш термінові справи. Саме тому ми розробили довідково-правовий сервіс M.E.Doc.Інформер.


  M.E.Doc.Інформер завжди під рукою в Вашій щоденній роботі, адже розташований він безпосередньо в програмі на панелі головного меню, де ви звично переходите у звітність, облік ПДВ, до роботи з первинними документами, або інший розділ.

 

Ви маєте можливість щоденно ознайомлюватись зі змінами в законодавстві, актуальними новинами, добірками статей з бухгалтерського та кадрового обліку, ділитися корисними порадами з оподаткування та подання звітності. Тут й тематичні статті з прикладами складання звітності, і найбільш важливі роз’яснення державних органів.

 

Задля зручності, інформація сегментована за темами:

Відстежувати інформацію, цікаву саме Вам зможете за допомогою позначок: важливо, корисна інформація юридичним особам, бюджетним установам, ФОП, сформувавши в M.E.Doc.Інформер  індивідуальну вибірку.

M.E.Doc активно розвивається та вдосконалюється, щоб Ви могли оперативно одержувати інформацію та більш зручні сервіси. Сподіваємося, що простий та безпаперовий обмін документами та звітування будуть вдало підкріплені й актуальною та важливою для Вас інформацію в електронному вигляді.

Розробники M.E.Doc у команді з найкращими аналітиками та практикуючими бухгалтерами  щодня працюють для того, щоб Ви своєчасно отримували потрібний матеріал з трактування законів та швидко знаходили потрібну Вам інформацію і приймали правильне рішення.

 

Будьте в курсі останніх новин разом з M.E.Doc.Інформер!