вгору

Мережа АЗК SOCAR розпочала обмін е-документами через FlyDoc

11.10.2018

Мережа АЗК SOCAR розпочала обмін документами в електронному вигляді через нову підсистему FlyDoc.

Delivery Manager Розробника Олександр Меньшиков пояснює: «FlyDoc – це додаткові можливості для 1С, які забезпечують обмін документами в електронному вигляді безпосередньо з облікової системи. Так бухгалтер отримує спрощення свого робочого процесу, забезпечується повний контроль щодо заповнення документів і відстеження їх маршруту».

Працюючи, бухгалтер в будь-якому разі створює первинні документи в обліковій системі, а за допомогою FlyDoc в нього тепер є можливість повноцінно працювати з електронним документом: перевіряти його та підписувати ЕЦП, відправляти та приймати, погоджувати або відхиляти.

«Ми активно впроваджуємо сучасні технології не лише для підвищення власної ефективності, але й для зручності наших клієнтів. З огляду на велику кількість документів, з якою щодня працює SOCAR, було прийнято рішення використовувати FlyDoc - сервіс для обміну e-документами, що мають юридичну силу, безпосередньо із облікової системи 1С», - розповідає Керівник Департаменту з інформаційних технологій Дмитро Грайф.

Ключовими цілями впровадження електронного обміну документами SOCAR стали:

  • Швидка співпраця з контрагентами за угодами та контроль господарських операцій.
  • Робота з електронними документами у відповідності до вимог українського законодавства.
  • Зручність обміну е-документами.

Зазначимо, що обмін електронними документами без перешкод здійснюється з контрагентами, які користуються іншими програмами та веб-сервісами, наприклад, M.E.Doc та СОТА.