вгору

У популярному виданні Leadership вийшло інтерв’ю очільниці M.E.Doc

19.03.2019

У журналі Leadership про управлінські стратегії, корпоративну культуру, успішні особистості та компанії різного масштабу вийшло інтерв’ю очільниці M.E.Doc.

Олеся Білоусова розповіла про те, які фактори визначають сучасне підприємство як інноваційне, із чого розпочалося запровадження автоматизації діяльності підприємства в Україні та яким чином сьогодні продукти е-документообміну впливають на діджиталізацію бізнесу.

Как оцифровать бизнес, как перевести модель поведения на предприятии в цифровой формат, чтобы убрать то, что десятилетиями делалось «руками», как избавиться от «бумаги» без финансовых рисков и обмениваться официальными документами между контрагентами исключительно в электронном виде — это все в плоскости нашей компетенции, - коментує очільниця M.E.Doc.

Пані Олеся розповіла про універсальну платформу ПТАХ, що дозволяє здійснювати обмін е-документами без перешкод між контрагентами, які обрали різні програмні рішення: “ПТАХ предоставляет всем разработчикам единые условия и стандарты игры на рынке электронных документов”.

Також окреслила розробки, над якими працює компанія сьогодні, зокрема над впровадженням e-Receipt - альтернативного рішення РРО для Державної фіскальної служби, покликане замінити касові апарати на софт у будь-якому пристрої.

Розповіла про те, які тенденції будуть у цифровому світі найближчим часом та яких розробок потребує сучасний користувач.

В современных реалиях надо быстро делать то, что еще никто не сделал. Чтобы предвидеть тенденцию, куда будет двигаться технология, мир, а за ней рынок, необходимо уметь устанавливать тренды, а не следовать им. Тогда твою технологию подхватят, и она станет частью жизни каждого, - наголосила Олеся Білоусова.