вгору

Участь M.E.Doc в міжнародній конференції IDC Security Roadshow 2019

26.02.2019

21 лютого в Києві відбулася щорічна міжнародна конференція IDC Security Roadshow 2019, яка покликана створювати майданчик із фахівців IT-безпеки для обміну досвідом, найкращими кейсами. IDC Security Roadshow знайомить з передовими технологіями, презентує найвизначніші кіберсекюріті рішення. Цьогоріч запросили керівників та лідерів департаментів інформаційної безпеки, директорів з розвитку бізнесу, співголову ІТ-комітету Американської торгівельної палати, керівника служби технічної підтримки ESET тощо.

Серед запрошених фахівців спікерами стали й представники M.E.Doc - Олеся Линник, керуючий партнер Linkos Group, Юрій Пострелко, директор департаменту інформаційної безпеки та Олексій Цешнатій, product owner M.E.Doc. Вони мали можливість не лише почерпнути знання, але й розповісти про власні напрацювання в області побудови і захисту інфраструктури з нуля, про процес трансформації розробки в OWASP.

 

 

Цьогоріч на конференції обговорювали питання бізнес-переваг, що надає IT-безпека, ідентичності у світі, орієнтованому на конфіденційність, виявлення кіберзагроз і реагування та багато іншого. Основною метою конференції є залучення топ-менеджменту до роботи по захисту бізнесу від кіберзагроз.

Спікери конференції від M.E.Doc поділилися власними кейсами побудови експертизи з безпеки високого рівня, розповіли про сучасні методи й засоби захисту від кіберзагроз в українських реаліях.

Представники M.E.Doc здійснили ряд кроків по зміцненню безпеки програмного комплексу: отримано експертний висновок Держспецзв'язку про рівень гарантій Г-3, впроваджено засоби захисту від ведучих світових виробників рішень у галузі кібербезпеки, засоби моніторингу інцидентів інформаційної безпеки та багато іншого. Також було створено команду швидкого реагування на кіберзагрози, обладнано антивірусну лабораторію для тестування продуктів та оновлень, запроваджено стандарти з написання захищеного програмного коду та багато іншого.

Представники M.E.Doc наголосили на тому, що кібербезпека це постійний безперервний процес, до роботи над яким повинні бути залучені всі підприємства та державні установи, використовувати різні методи і засоби, удосконалювати інструментарій.