вгору

Антивірусне ЕДО: як працювати з документами віддалено

Карантин неминуче вплинув на діяльність як великого, так і малого бізнесу. Вже чотири тижні ми працюємо “на удальонці”, але у багатьох ще залишається нерозв’язаним питання обміну документами з контрагентами:

  • бухгалтерам необхідно закривати звітний період, відправляти первинні документи контрагентам;

  • менеджерам з продажу — укладати договори та додаткові угоди про зміни тарифів, пакетів чи об’ємів послуг;

  • директорам — завіряти документи власним підписом.

Увесь цей процес відбувається між людьми, які зараз ізольовані по домівках.

Карантинні проблеми паперового обміну
Як зараз відбувається підписання угоди з клієнтом?

Щоб підписати звичайну угоду, менеджеру з продажу необхідно створити вордовський документ і відправити керівнику на e-mail. Той має його роздрукувати, підписати, пропечатати, відсканувати та відправити назад продавцю. Оригінал потрібно віднести на “Нову пошту”, вистояти в черзі або викликати в офіс секретаря для відправки кореспонденції, що накопичилась за тиждень чи два. Те ж саме відбувається на боці клієнта. Мінімум чотири людини залучені до процесу заради одного папірця. А якщо ця угода на зниження вартості послуг? Марно витрачати ресурси — розкіш, яку не кожна компанія та не кожен керівник можуть собі дозволити.

І це лише одна угода. А у бухгалтера таких документів — десятки, а то і сотні.

 

При паперовому документообігові всі необхідні підписи всередині організації можна було поставити в офісі. Але зараз це стало фактично неможливим. В умовах карантину обмін паперовими документами, їх погодження, підписання і допідписання — це справа не на один день. А якщо врахувати, що кур’єрські служби зараз перевантажені, то ваші документи можуть бути в дорозі не один тиждень, не кажучи вже про безпеку. Уявіть, у скількох руках побуває ваш паперовий документ перед тим, як потрапить до вас, а потім до вашого контрагента.

 

Втім, розв’язання проблеми є — це електронний документообіг у програмі M.E.Doc, який не залежить від принтерів, паперу, кур’єрських послуг та навіть наявності відповідного софту в контрагента.

M.E.Doc забезпечує повноцінний обмін будь-якими документами в електронному вигляді: рахунками, актами, ТТН, договорами, видатковими накладними! Крім того, за допомогою готових та індивідуальних рішень з інтеграції, програма дозволяє у автоматичному режимі здійснювати обмін (експорт/імпорт) е-документів між обліковою системою і СЕД.

 

Відправляй 50 документів безкоштовно. Спробуй ЕДО вже зараз!

Кожен користувач, навіть той, що використовує демоверсію, може щомісяця відправляти 50 документів безкоштовно. Більшість бухгалтерів вже працюють у програмі M.E.Doc, а тому під час карантину вона залишається незамінним помічником у щоденній роботі. Тож, якщо у вас виникли труднощі при обміні паперовими документами, спробувати ЕДО можна просто зараз.

Як організувати роботу у програмі, працюючи вдома, — дивіться у нашому відео.

Що отримують користувачі ЕДО від M.E.Doc?

  • Миттєвий юридично значущий обмін документами усіх форматів.

  • Необмежену кількість відправлень упродовж року. 

  • Вхідні документи безкоштовні.

  • Вільний обмін з користувачами програм: FlyDoc, Fredo, СОТА.

  • Посилання на документ — обмін із контрагентами, які не мають ПЗ для ЕДО.

  • Інтеграція з будь-якою обліковою системою або CRM.

  • Можливість налаштування автоматичної відправки документів.

  • Понад 500 готових шаблонів та можливість створення власних.

ЕДО з M.E.Doc — це ефективний інструмент роботи, покликаний спростити дистанційне ведення бізнесу, а також вберегти ваших співробітників від поїздок до офісу в період карантину.

 

Якщо у вас виникли запитання щодо ЕДО, звертайтеся до наших фахівців за телефоном: (044) 206-72-15.