вгору

Дайджест цікавого функціоналу від M.E.Doc за листопад 2022 р.

На жаль, військові дії на території нашої країни тривають. Але стійкості у нас не меншає, бажання перемоги тільки зростає, тому ми робимо все що залежить від нас, щоб забезпечити стабільну роботу бізнесу в складних умовах війни.

Продовжуємо Вас інформувати про найважливіші бухгалтерські новини та роз’яснення контролюючих органів, надавати корисні інструкції щодо роботи з програмою M.E.Doc та приклади заповнення звітності. Всі матеріали можна знайти у Блозі бухгалтера, Інформері програми M.E.Doc, а також на нашому Telegram-каналі.

У цій публікації розкажемо, які новинки та доробки були зроблені в листопаді 2022 року у M.E.Doc.

Отже, протягом листопада були внесені, зокрема, такі зміни у функціоналі програми:

Облік ПДВ

Реєстр виданих та отриманих податкових накладних

1. Реалізовано можливість зберігати записи реєстру у форматі PDF. У головному меню додано команду Сервіс - Експорт реєстру в PDF.

2. Оновлено форму для друку Реєстру виданих та отриманих податкових накладних у форматі PDF. Додані поля для збереження операцій зі ставкою 14%.

Попередня форма «Реєстр виданих та отриманих податкових накладних» (J1201508) доступна у Реєстрі звітів.

Зарплата

Звіти

Додано відображення періоду нарахування, кількості днів та відсотку розрахунку у звіті Розрахункова відомість по видам оплат (вигляд 2).

Оновлення програми

Налаштовано механізм оновлення програми у разі виконання пакетного встановлення кількох оновлень.

Додаткові сервіси

1. Зв’язатися з нашими спеціалістами для отримання швидкої підтримки у вирішенні технічних та фінансових питань можна за допомогою чата, натиснувши на кнопку панелі інструментів.

Зверніть увагу! З 14 листопада 2022 року Державною службою статистики України здійснено переведення системи електронного звітування на протокол захищеного з’єднання. Відповідно до цих змін у програмі M.E.Doc оновлено адресу прямого з’єднання з сервером обміну документами та квитанціями Державної служби статистики України на: https: //zvitdirect.ukrstat.gov.ua/gate.asmx. Обов’язково переконайтеся у наявності доступу до цієї адреси!

Докладніше про всі доробки та оновлення програми M.E.Doc, які відбулись протягом листопада 2022 р., читайте у релізі 11.02.089.

Ми працюємо для Вас! Слідкуйте за оновленнями M.E.Doc!