вгору

Дайджест цікавого функціоналу від M.E.Doc за січень 2020р.

У нашій добірці нагадаємо Вам, які новинки та доробки були у січні в M.E.Doc.

1. Фінансова звітність за МСФЗ (формат iXBRL)

В програмі M.E.Doc реалізовано новий модуль Фінансова звітність за МСФЗ (формат iXBRL), що призначений для підприємств, які складають фінзвітність за міжнародними стандартами (МСФЗ). Докладніше про новий модуль тут. Функціонал модуля буде вдосконалюватися та розширюватися у наступних оновленнях програми.

Зазначимо, модуль надає можливість формувати фінансову звітність за МСФЗ на основі таксономії разом із звітом аудитора в єдиному електронному форматі iXBRL (оновлення 11.01.030).

Радимо Вам не відкладати на потім роботу з новим модулем. Придбайте, знайомтесь з його функціоналом, детально вивчайте усі можливості та підготуйтесь до подання фінзвітності за МСФЗ у наступному році.

Отримати рахунок для придбання модуля можна за номером телефону: (044) 206-72-15.

2. Згода на формування, обробку та передачу фінансовій установі даних з фінансової звітності підприємств

До нас звернулись користувачі з проханням здійснити розробку форми для направлення до фінустанов згоди на формування, обробку та передачу фінзвітності.

Нагадаємо, що у програмі M.E.Doc є форма «Згода на формування, обробку та передачу фінансовій установі даних з фінансової звітності підприємств» (ідентифікатор форми J1303901).

Форма знаходиться у розділі Звітність – Реєстр звітів – Державна податкова служба – Інше програми M.E.Doc. Матеріал про Форму – тут.

Докладніше про це – у відео.

А також читайте цікаві новини на нашому Telegram-каналі та тримайте руку на пульсі змін у бухгалтерській сфері!