вгору

Як у ПРРО Cashalot провести знижку?

19.05.2022

Часто продавці при продажу товарів надають різноманітні знижки. Знижки можуть бути на окремий товар або на всі товари, сезонні або знижки вихідного дня. У будь-якому випадку потрібно, щоб знижка відображалась в фіскальному чеку.

У ПРРО Cashalot знижку на суму або відсоток можна застосовувати:

1.    до кожної товарної позиції окремо;

2.    до всіх товарних позицій у чеку автоматично.

1. В першому випадку можливо проставити знижку окремо для кожної позиції товару (послуги), та відкоригувати кількість по товару, додати або видалити позиції в чеку.

Знижка для товару (послуги) вводиться та відображається у графі «Знижка, грн» та «Знижка, %». При заповненні однієї графи, інша буде розрахована автоматично (рис. 1).

ПРРО Cashalot, знижка, чек

Рис. 1

У випадку зміни розміру знижки виконується автоматичний перерахунок загальної суми по позиції товару (послуги) та загальної суми по чеку.

2. При застосуванні знижки на весь чек за допомогою кнопки «Знижка» відбувається автоматичний розподіл введеної суми знижки між позиціями у чеку або застосовується зазначений відсоток знижки до кожної позиції у чеку при відсотковій знижці (рис. 2, рис. 3). Введену знижку буде застосовано по всім позиціям в чеку, крім позицій, на які уже було введено знижку.

ПРРО Cashalot, знижка, чек

Рис. 2

ПРРО Cashalot, знижка, чек

Рис. 3

У разі застосування знижки на весь чек, чек вважається сформованим, за необхідності можна відкоригувати суму або відсоток знижки за допомогою кнопки «Знижка», та іти далі обирати форму оплати.

ПРРО Cashalot працює для Вас та є Вашим надійним помічником!