вгору

Linkos Group перерахувала 25 млн грн Збройним Силам України

Сьогодні, 1 березня, ІT-компанія Linkos Group, розробник програми для бухгалтерів M.E.Doc, перерахувала 25 млн грн на рахунок Збройних Сил України.

Співробітники компанії та партнери також на добровільних засадах залучені в загальній боротьбі з окупантами.

"Немає жодних слів переказати почуття всіх нас, українців, від того, що сталося 5 днів тому. Геноцид нації, війна, страшніша за Велику Вітчизняну. Перемогти ми можемо тільки разом. Кожен, – чим може.

Наша армія шосту добу поспіль достойно відбиває атаку ворога, який буквально вчора був для нас дружнім братським російським та білоруським народом.

В цій війні, ми, українці, залишаємося сам на сам з могутнішим за військовими потужностями та численності армії, яка в декілька разів перевищує нашу, ворогом.

Низький уклін нашим відважним хлопцям та дівчатам, що зараз знаходяться в лавах Збройних Сил України. Ми негайно перераховуємо 25 млн грн. Це дуже великі для нашої компанії кошти.

Сподіваємося, що кожна копійка, що перерахована нами, буде витрачена ціленаправлено та не торкнеться корупційної руки високопосадовця.

Ми закликаємо вище керівництво держави контролювати кошти, що надходять на рахунок Збройних Сил України від людей та бізнесу. Ви несете за це відповідальність.

Прості люди, бізнес, – єднаймося! З такими сміливими, мирними, відважними, згуртованими людьми, нами, українцями, ми обов'язково переможемо! Все буде Україна!", – надали коментар Алеся Бєлоусова, СЕО Linkos Group, та Олеся Лінник, засновниця Linkos Group.

Матеріал розміщено на сайті Ділової столиці та сайті DOU.

Оновлена інформація станом на кінець дня 02.03.2022 року - ще 4 млн грн перерехували наші дилери та партнери! Отже, всього перераховано 29 млн грн.