вгору

Оновлений розділ Квитанції та дані документа в СОТА CRS

Нагадаємо, рішення СОТА CRS від Linkos Group призначено для подання підзвітними фінансовими установами (далі - ПФУ) звітності CRS до ДПСУ. 

В СОТА CRS оновлено розділ - Квитанції та дані документа, який доповнено новим функціоналом для зручнішого доступу до інформації про Звіт (рис. 1).  

СОТА CRS, звітність CRS

Рис.1 

Відтепер в зазначеному розділі можна не тільки переглянути Квитанції №1 та №2, а й детально ознайомитись з деталями звіту СRS. 

Для цього необхідно в оновленому розділі - Квитанції та дані документа обрати одну із вкладок (рис. 2): 

  • Властивості документа; 
  • Етапи обробки; 
  • Журнал подій   

СОТА CRS, звітність CRS
Рис. 2
 

У вкладці «Властивості документа» міститься загальна інформація про стан документа, результат перевірки на помилки, звітний період, дату та час останнього редагування, хто редагував зазначений звіт та одержувача звіту. 

Також у полі «Примітка» є можливість ввести будь-який текст, який допоможе вам ідентифікувати або позначити цей документ. 

У вкладці «Етапи обробки» відображається послідовність кроків, через які проходить Звіт протягом усього циклу обробки. 

Ці етапи включають:  

  • Підписання; 
  • Відправку; 
  • Отримання повідомлення; 
  • Отримання квитанції №1; 
  • Отримання квитанції №2. 

Щоб отримати більш детальну інформації щодо певного етапу обробки документа натисніть на Детальніше (рис. 3). 

СОТА CRS, звітність CRS

Рис. 3 

У вкладці «Журнал подій» надається інформація про всі дії, які були виконані з документом, а саме: відкриття, редагування, експорт, імпорт, відправка, повторна відправка та зняття підпису (рис. 4). 

СОТА CRS, звітність CRS

Рис. 4 

Нагадаємо, що СОТА CRS - рішення, яке забезпечить легкий процес формування та подачі CRS звітів. Про те, чому варто обрати саме рішення СОТА CRS від Linkos Group, читайте тут. 

Крім того, у Блозі бухгалтера є багато матеріалів про те, як створити звіт CRS, як його перевірити, підписати і відправити тощо.