вгору

Про партнерство M.E.Doc та Microsoft!

Колаборація лідерів IT-ринку завжди направлена на створення нових можливостей для користувачів. Мета такої співпраці — запропонувати сучасному бізнесу комплексні рішення та ефективні інструменти для автоматизації та сталого розвитку! 

Група компаній Linkos Group — експерт з електронного документообігу і компанія Microsoft — світовий лідер з інформаційних технологій є офіційними партнерами, що співпрацюють задля вигоди наших клієнтів. 

У рамках стратегічного партнерства до нас завітав представник компанії Microsoft — Олег Миклашевський та поспілкувався з нашими експертами з ЕДО.  Він розповів про широкий спектр можливостей, які відкриваються для наших користувачів електронного документообігу, з їхньою хмарною платформою для зберігання даних — Microsoft Azure. 

Окремим питанням стала відмова компанії Microsoft від підтримки застарілих ОС (ХР or Windows 7). Із чим це пов'язано та чи може Azure стати альтернативою для тих клієнтів, які не хочуть оновлювати свою ОС, а тим паче не бажають купувати нову апаратну частину, чи оновлювати свої сервери.

У своєму інтерв’ю на каналі ЕДО talks Олег Миклашевський детально розповів:

  • що таке Microsoft Azure та які можливості надає хмарне сховище для бізнесу;
  • як організувати безперешкодний доступ до інформації співробітникам;
  • як збільшити швидкість роботи програмного забезпечення на малопотужних серверах;
  • як Azure може гарантувати захист ваших документів від зловмисників;
  • чи може Azure стати альтернативою застарілих операційних систем (ХР or Windows 7).

Щоб дізнатися більше про хмарні сховища та їхні можливості — дивіться інтерв’ю з офіційним представником компанії Microsoft на каналі ЕДО talks.