вгору

Річний план перевірок Держпраці на 2022 рік

На офіційному порталі Державної служби України з питань праці з’явився наказ Держпраці від 29.11.2021 р. № 183, яким затверджено річний план заходів держнагляду (контролю) Держпраці на 2022 рік.

Всього до плану включили 17413 суб’єктів господарювання із незначним, середнім та високим ступенями ризику.

Із річного плану можна дізнатися:

  • найменування суб’єкта господарювання та його ідентифікаційні дані;
  • сферу державного нагляду (контролю);
  • ступінь ризику;
  • дату початку контрольного заходу та строк його проведення.

Про це інформує ГУ Держпраці у Дніпропетровській області.

План заходів затверджено відповідно до ч. першої ст. 5 Закону України від 05.04.2007 р. № 877-V «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».

До відома наших читачів! Внесення змін до річних планів здійснення заходів держнагляду (контролю) не допускається, крім випадків зміни найменування суб’єкта господарювання та виправлення технічних помилок.

Протягом планового періоду (з 1 січня по 31 грудня планового року) здійснення більш як одного планового заходу державного нагляду (контролю) щодо одного СГ одним і тим самим органом державного нагляду (контролю) не допускається.

Також звертаємо Вашу увагу на те, що на Інспекційному порталі оприлюднено затверджені плани-графіки перевірок СГ на 2022 рік щодо усіх контролюючих органів, крім ДПС. Про затверджений план комплексних перевірок бізнесу на 2022 рік ми повідомляли у матеріалі.

Оприлюднення затвердженого плану-графіка документальних планових перевірок ДПС на 2022 рік чекаємо до 25.12.2021 р. Про останні оновлення плану-графіка перевірок ДПС на 2021 рік читайте тут.