вгору

Зважування вагового товару через ПРРО Cashаlot

24.06.2022

Сьогодні, завдяки розвитку технологіям, касири мають можливість зважувати товар в магазинах прямо на касі, що дуже зручно для покупців. Однак така функція доступна лише в тих магазинах, в яких використовують сучасні касові апарати, до яких можна підключити електронні ваги.

Звертаємо увагу наших користувачів, що у ПРРО Cashаlot доступні всі найсучасніші можливості, у тому числі і зважування товарів на касі.

Щоб мати можливість автоматично отримувати кількість вагового товару для доданої товарної позиції у чек необхідно:

  • Підключити електронні ваги до пристрою, на якому встановлено ПРРО Cashӓlot.
  • Виконати необхідні налаштування у розділі Налаштування – Додаткове обладнання – Ваги (рис. 1). Детально про налаштування дивіться у довідці до ПРРО Cashӓlot .

зважування товару, ПРРО Cashаlot 

Рис.1

  • У картці вагового товару зазначити одиницю виміру вагового товару (кілограм, грам, міліграм, тощо), відмітка Ваговий товар при цьому буде встановлена автоматично (рис.2).

зважування товару, ПРРО Cashаlot 

Рис. 2

Алгоритм роботи касира у ПРРО Cashӓlot з підключеними вагами для зважування товару:

1. Відскануйте штрих-код вагового товару або введіть значення артикулу, штрих-коду товару або найменування товару у рядку пошуку, що розташовано у верхній частині вікна, та у відображеному переліку відповідних товарів оберіть потрібну позицію. Товарну позицію буде додано до чеку.

2. Покладіть товар на ваги та дочекайтеся поки на індикаторі ваг з'явиться вага товару.

3. У рядку відповідної товарної позиції натисніть кнопку Отримати вагу для автоматичного внесення до поля К-ть отриманого значення від електронних ваг. Перед натисканням кнопки обов’язково переконайтеся, що обрана позиція в чеку відповідає товару, який зважується. (рис. 3)

зважування товару, ПРРО Cashаlot 

Рис. 3

4. Кнопка Отримати вагу доступна у рядку товарної позиції, якщо електронні ваги підключено та налаштовано у ПРРО та у картці товару зазначено одиницю виміру вагового товару і встановлено ознаку Ваговий товар.

5. Щоб отримати вагу товарної позиції ще раз, покладіть товар на ваги та повторно натисніть кнопку Отримати вагу.

З приводу придбання ПРРО Cashаlot звертайтесь до відділу продажу: 044 344 07 44, 067 344 07 44. Якщо у Вас виникли запитання в процесі роботи з ПРРО Cashаlot телефонуйте до техпідтримки: 044 201 06 46, 067 201 06 46.