вгору

API Cashalot — зручне рішення для ритейлу

13.11.2020

Проєкт з реєстрації чеків за допомогою програмних РРО успішно стартував у серпні, про що свідчить кількість чеків зареєстрованих на сервері ДПС. І поки малий бізнес тільки готується до законодавчих нововведень з 1 січня, придивляючись до рішень на ринку, представники великого ритейлу активно впроваджують ПРРО для оптимізації операційних витрат, роботи касирів та покращення обслуговування власних клієнтів.
 

Для великих торговельних мереж, які вже працюють з РРО та мають налагоджену касову інфраструктуру, програмний софт забезпечує:

  • скорочення витрат на утримання кас;
  • автоматизацію операційного дня касирів;
  • зручний інструмент для керування роботою кас та касирів;
  • створення нових можливостей для клієнтів — видачі електронних чеків на e-mail, у смс або у месенджер.

Якщо ви маєте чималу кількість кас, стабільно великий потік клієнтів, сотні виданих чеків щодня, фронт-систему, тоді API Cashalot — ідеальне рішення для вашого бізнесу!
кашалот апи програмного рро

 

Переваги API Cashalot 

 

Легка інтеграція. Його можна інтегрувати у наявну на підприємстві фронт-систему для роботи касира, де фіксуються номенклатури товарів, замовлення, оплати, терміни доставки, накопичені бонуси та знижки. Вам не потрібно навчати касирів роботі у новій програмі — вони й надалі працюватимуть у звичному інтерфейсі. 
API Cashalot відправляє дані про розрахункові операції (чеки), підписані КЕП, з вашої системи безпосередньо до ФСКО ДПС.

Скорочення витрат. Рішення має ряд заощадливих переваг — мінімізує ваші витрати на придбання та обслуговування РРО. Вартість рішення за рік залежить від кількості кас. Ми надаємо кваліфіковане сервісне обслуговування та технічну підтримку в процесі інтеграції.

Адміністрування кас. З АРІ ви отримуєте зручний інструмент для управління через кабінет користувача — бек-офіс. У ньому ви зможете реєструвати господарські одиниці, каси і КЕП у ДПС, а також керувати роботою усіх кас та касирів.  

Робота в офлайні. Швидкість обслуговування клієнтів в офлайн-магазинах надважлива! Тому в API Cashalot реалізовано повноцінний офлайн-режим, що забезпечує реєстрацію чеків навіть, якщо немає інтернет-з'єднання або зв'язку із сервером ДПС. 

 

Функціонал API Cashalot


Завдяки API ви можете швидко перевести касову інфраструктуру на нові технології, дотримуючись усіх законодавчих вимог. API Cashalot забезпечує:

  • створення документів (чеків, Z-звітів) у форматі XML для надсилання на ФСКО;
  • засвідчення документів кваліфікованим електронним підписом (КЕП);
  • розрахунки підсумків за зареєстрованими чеками;
  • автоматичне створення Z-звітів на підставі розрахованих підсумків;
  • автоматичний перехід у режим офлайн та повернення у режим онлайн з реєстрацією на ФСКО документів, створених в режимі офлайн.

З питань інтеграції API телефонуйте: (044) 206-72-25, або надсилайте ваш запит на е-mail: [email protected]. Ми проконсультуємо та знайдемо оптимальне рішення для вашого бізнесу.