вгору

Автоматизація звітування з M.E.Doc

05.10.2018

Другого жовтня команда Linkos Group приймала участь у форумі для бухгалтерів та керівників бюджетних установ «Автоматизація бюджетного обліку та звітування в Україні: запити та реалії».

Особливо приємно було почути від кожного з представників різних органів управлінь (Державна фіскальна служба, Державна казначейська служба, Міністерство економічного розвитку і торгівлі, Пенсійного фонду), що їх підзвітні організації формують свою звітність саме в нашому програмному рішенні «M.E.Doc».

З приводу автоматизації приймання форм звітності державних підприємств та комерційних установ з державною часткою у статутному фонді виступив Директор департаменту управління державною власністю Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Кропивницький Роман. Він повідомив, що з 01.01.2019 подання звітності, що містить відомості про фінансове становище, результати діяльності, рух грошових коштів, та інформацію про фіскальні ризики, пов’язані з діяльністю суб’єктів господарювання державного сектору економіки, буде відбуватися лише в електронному вигляді з накладанням ЕЦП. Проект Наказу вже опубліковано на офіційній WEB-сторінці Міністерства.

Програмні продукти «M.E.Doc» та «Сота» приймають участь у пілотному проекті Міністерства, а отже – вже сьогодні кожен наш клієнт може направити свій звіт до Міністерства економічного розвитку у затвердженому електронному форматі. Окрім того, в програмах передбачено всі рекомендовані перевірки для того, щоб звіт клієнта був прийнятий без зауважень.

Linkos Group, як завжди, випереджає час!