вгору

День логіста — Linkos Group приєднався до участі у конференції

23.06.2023

8-9 червня 2023 року відбулась масштабна виставка-конференція, що присвячена Всеукраїнському дню логіста. Це єдина в Україні щорічна спеціалізована зустріч для професіоналів логістики та суміжних галузей. Цього року на ній зібралися понад 1000 учасників з усіх регіонів України, щоб обговорити тенденції розвитку логістики у нинішніх умовах. 

сота день логіста

Linkos Group теж взяв участь у виставці, зокрема, нам вдалось розповісти про наші нові рішення, які ми створили у рамках реалізації проєкту е-ТТН в Україні. Це «СОТА КАБІНЕТ Е-ТТН» та «СОТА API Е-ТТН», які вже готові і просто зараз доступні до тестування усім охочим підприємцям. 

сота день логіста

У конференції взяли участь менеджери, директори та власники бізнесу переважно логістичної сфери, зокрема транспортної, складської тощо.

Враховуючи те, що саме логістична сфера та логісти першими розпочнуть користуватися Е-ТТН та сервісами, що з ним пов'язані, наші рішення закриють усі майбутні потреби логістичної сфери. 

Під час конференції Анатолій Мартинюк, керівник проєкту е-ТТН Linkos Group Product Owner веб-сервісу «СОТА», презентував вже готові рішення для роботи з Е-ТТН від Linkos Group: «СОТА КАБІНЕТ Е-ТТН» та «СОТА API Е-ТТН».

сота день логіста

Також він надав коротку довідку щодо етапів запровадження е-ТТН в Україні і презентував програмні рішення, розроблені «СОТА», для інтеграції й оптимізації бізнес-процесів з використанням е-ТТН.

Окрім готових рішень, Анатолій навів ряд практичних кейсів, які наочно демонструють позитивний ефект від впровадження сервісів з е-ТТН для всіх транспортних операцій бізнесу.

сота день логіста

Якщо ви бажаєте підготувати свій бізнес до впровадження е-ТТН завчасно та бути спокійними, маючи у своєму арсеналі надійні рішення для роботи з е-ТТН, приєднуйтесь до тестування е-ТТН

Також нагадуємо, що усім учасникам тестування всі консультації щодо впровадження е-ТТН під час тестування надаються повністю безоплатно. 

Спробуйте готові рішення для роботи з е-ТТН вже зараз та підготуйте свій бізнес до впровадження е-ТТН заздалегідь.