вгору

Експерти Linkos Group виступили на ІV зимовому форумі ІТ-директорів

31.01.2020

Вчора, 30 січня, відбувся ІV зимовий форум ІТ-директорів, партнером якого став Linkos Group — керівна компанія, холдер програми M.E.Doc. Організатор заходу, що став вже щорічною традицією, — VlasConference зібрав провідних експертів, представників бізнесу та ІТ-фахівців для обміну знаннями та досвідом, які рухають бізнес уперед.

 

На форумі виступили експерти з впровадження ЕДО від Linkos Group — Сергій Кондратюк і Володимир Новіков.

 

Сергій зробив детальний огляд ІТ-продуктів для електронного документообігу: СОТА, M.E.Doc, FlyDoc, ЦСК “Україна”, ПТАХ. І розповів, за якими критеріями слід обирати програмне рішення для ЕДО та на що звертати особливу увагу.

 

Володимир розібрав реальний кейс із впровадження електронного документообігу: програми M.E.Doc і віджета СОТА в компанії DHL Express Україна. Зокрема, він розповів про цілі, які ставили в DHL щодо впровадження ЕДО; покроковий план переходу та результати, отримані компанією — автоматизацію створення і відправки документів, економію часу й коштів, оптимізацію робочого часу працівників. А ще — як проінформувати контрагентів та підготувати їх до електронного обміну. 

 

Експерт зазначив, що тренд на впровадження ЕДО продовжує рости з року в рік. Це ми бачимо на прикладі статистики DHL — кількість підприємств, з якими розпочато електронний обмін та кількість відправлених документів:

  • 2019: 2000 підприємств, відправлених документів — 111 735;
  • 2018: 669 підприємств, відправлених документів — 102 969;
  • 2017: 208 підприємств, відправлених документів — 61 218.

Дякуємо VlasConference за створення спільного простору, де провідні ІТ-спеціалісти та експерти можуть поділитися досвідом, знаннями та ефективними цифровими інструментами для бізнесу, а ще знайти нових партнерів для співпраці. Linkos Group вважає за потрібне підтримувати подібні заходи.