вгору

Фахівці M.E.Doc провели навчання з фінзвітності у форматі iXBRL

02.03.2023

Тепер користувачі M.E.Doc, які пройшли навчання щодо роботи у модулі “Фінансова звітність за МСФЗ (формат iXBRL)” від наших експертів, вміють швидко та легко подавати звітність у форматі iXBRL.

Завдяки серії онлайн-семінарів, що тривали з 21 лютого по 2 березня, клієнти M.E.Doc отримали змогу навчитися легко, доступно та швидко працювати з фінансовою звітністю. 

Так, наші фахівці провели серію онлайн-семінарів з роботи в модулі “Фінансова звітність за МСФЗ (формат iXBRL)” у програмі M.E.Doc для всіх суб’єктів звітування, які подаватимуть фінзвітність до МСФЗ. 

Зручний формат проведення був призначений для різних напрямків бізнесу з можливість поставити всі важливі питання щодо подання фінансової звітності за МСФЗ. Також в кінці кожного семінару учасники отримали корисні матеріали з усіма необхідними підказками для максимально комфортної роботи з фінзвітністю у програмі M.E.Doc.

Всього пройшли навчання майже 100 учасників.  Серед них працівники фінансових установ, банків та страхових компаній, КУА,КІФ, ПІФ, НПФ та аудитори. 

Якщо ви раптом не мали змоги пройти навчання, радимо скористатися навчальними відеоматеріали на нашому ютуб-каналі M.E.Doc, де зібрані тільки найкорисніша та найнеобхідніша інформація для подання фінзвітності у форматі iXBRL.

Якщо у вас виникнуть запитання у процесі роботи у програмі M.E.Doc, ви завжди можете звернутися за консультацією до наших фахівців технічної підтримки, скориставшись чатом просто у програмі або за телефоном:  044 206-72-10, 098 206-72-10.