вгору

Конкурс від M.E.Doc — "Кмітливий бухгалтер"

04.07.2022

конкурс медок

Любі наші бухгалтери! Щороку День бухгалтера для нас має особливе значення, адже M.E.Doc — це для бухгалтера і з турботою про бухгалтера. Тож, уже традиційно, ми хочемо привітати вас із Днем бухгалтера і потішити приємними подарунками. 

Цього разу ми вирішили організувати святковий конкурс, який допоможе відволіктися від усього і поглянути на бухгалтерію через цікаві завдання.  

Правила конкурсу дуже прості! Основний етап складається з п'яти завдань, які ми публікуватимемо протягом наступних двох тижнів на офіційній сторінці M.E.Doc у фейсбук та телеграм-каналі M.E.Doc.Informer. Радимо бути підписаним на ці сторінки у соцмережах, щоб не пропустити вихід публікацій, — і загалом там на вас чекає тільки корисний та цікавий контент. 

Для участі у розіграші призів потрібно дати правильні відповіді на всі 5 завдань конкурсу. Відповіді потрібно надати, заповнивши Google-форму, що буде опублікована у відповідний день разом із конкурсним завданням.

Останній день прийому відповідей на всі опубліковані завдання — 14 липня.

Вже 16 липня на своїй сторінці M.E.Doc у фейсбук та телеграм-каналі M.E.Doc.Informer ми оголосимо імена 10 переможців конкурсу. Визначення переможців відбуватиметься за допомогою сервісу random.org серед учасників, які дадуть відповіді на всі п’ять завдань. 

конкурс медокконкурс медок

Усі 10 переможців отримають ліцензію на рік на будь-який модуль програми M.E.Doc та набір для смакування чаю: 7 видів фірмового чаю, фірмову чашку M.E.Doc та дуже стильний заварник.

Важливо! Ідентифікація учасників буде здійснюватися за допомогою пошти gmail, що вказується у гугл-формі під час надання відповідей на завдання. Саме тому всі відповіді потрібно надсилати тільки через форму. Впевнені, ви легко і із задоволенням впораєтесь з усіма завданнями.

Бажаємо всім успіху і перемоги!

Завдання №1 

Завдання №2

Завдання №3

Завдання №4

Завдання №5