вгору

Цифровий Linkos Group став генеральним партнером виставки Укрфілекспо 2018, присвяченої 100-річчю української поштової марки

11.10.2018

Озираючись на 100-річну історію виникнення марок, ми розуміємо, що саме перші поштові технології сприяли обміну інформацією між людьми і поклали початок розвитку цифровим технологіям та сучасному електронному документообігу.

Сучасний документообіг

Як цифрові філателісти, наша компанія Linkos Group, до портфелю якої входить програма М.E.Doc та інші інноваційні рішення для автоматизації та діджиталізації українського бізнесу, долучилася до проекту Укрпошти «Власна марка» і водночас стала генеральним партнером XVI Національної філателістичної виставки «Укрфілекспо 2018».

10 жовтня топ-менеджмент компанії взяв участь в урочистій церемонії спецпогашення власної марки, на якій зображені всі логотипи наших брендів. Поштова марка Linkos Group відображає наші прагнення надати сучасному бізнесу та бухгалтерії всі інструменти для безпаперового обміну документами.

Поштова марка Linkos Group

Це прагнення і стало для нас натхненням для розробки єдиної стандартизованої платформи під назвою ПТАХ!

ПТАХ – це цифрова пошта теперішнього і майбутнього, покликана об’єднати всіх гравців ринку електронного документообігу та забезпечити  бізнесу  можливість безперешкодно обмінюватись е-документами. А поштова марка вже не стільки знак оплати поштового відправлення, скільки предмет колекціонування та мистецтва.

ПТАХ - це цифрова пошта

Linkos Group є справжнім трендсеттером безпаперових технологій і тому ми вирішили створити свою власну поштову марку, яка в колекції філателіста буде нагадувати йому про життя без сучасних цифрових засобів обміну інформацією – e-mail, М.Е.Doc, Facebook!

Linkos Group