вгору

Linkos Group увійшов до топ 15 компаній, які захищають майбутнє України

23.08.2023

Нині кожен свідомий український бізнес докладає максимальних зусиль для наближення Перемоги. До Дня Незалежності видання dsnews.ua сформувало список компаній, які допомагають захищати українське майбутнє у різних сферах. До рейтингу увійшов і Linkos Group, адже останні півтора року одним із надважливих напрямків роботи холдингу є підтримка Збройних Сил України, переселенців та волонтерів.

Щоб наблизити момент відбудови та повернення до мирного життя, — українські компанії активно донатять на ЗСУ, надають свою продукцію та послуги на потреби військовий, та для соціальних цілей.

Так, за останні півтора року наша компанія виділила понад 60 млн грн на допомогу ЗСУ та ТРО, забезпечила військових найнеобхіднішим обладнанням.

Linkos Group працює на українському ринку вже понад 30 років, забезпечуючи сотні людей робочими місцями, розвиваючи офіс в Києві та партнерську мережу по всій Україні, а також створює для всіх видів бізнесу — найсучасніші ІТ-рішення, водночас стабільно виплачує податки та допомагає військовим і цивільним.

Продовжуємо працювати, допомагати, наближати Перемогу і дякувати нашим ЗСУ за цілодобову боротьбу за вільне майбутнє України!

Детальніше про рейтинг видання «Ділова Столиця» та інших його учасників читайте на їхньому офіційному сайті за посиланням.