вгору

Linkos Group взяла участь у нетворкінгу СУП

04.10.2018

Сьогодні, 4 жовтня, СУП (Спілка українських підприємців) відкрила новий сезон зустрічей MeetUp. У форматі нетворкінгу нові учасники СУП, котрим нещодавно стала й Linkos Group, представили свої компанії іншим членам Спілки.

Такий формат живого спілкування та знайомства дозволяє якнайкраще презентувати власну справу, в невимушеній атмосфері поділитися ідеями та успіхом, почути думки таких самих підприємців та зав'язати нові партнерські стосунки. Огляд своїх продуктів та можливостей електронного обміну документами презентувала для професійного кола Linkos Group, в портфелі якої такі бренди, як M.E.Doc, СОТА, FlyDoc, Звіт Корпорація, ПТАХ, ISpro, ЦСК «Україна», мережа крамниць електронних послуг “Твій час”.

СУП MeetUp сьогодні зібрала досить різноманітні бізнеси: від юристів, медіа-агенцій до компаній, які займаються ароматизацією приміщень та терміналів самообслуговування, і навіть розробляють робокафе. Команда групи компаній Linkos вдячна всім учасникам за цікаві презентації та знайомство, адже впевнені, що розвиток національної комерційної галузі полягає в спільних діях бізнесу.