вгору

M.E.Doc допомагає легко та оперативно подавати фінзвітність до банків

27.10.2022

медок + банк

M.E.Doc завжди дбає про своїх клієнтів та постійно працює над розширенням можливостей електронного документообігу для усіх сфер українського бізнесу. Сьогодні, коли вся країна перебуває у стані війни та відсутності стабільності, важливою є робота кожного підприємця. Саме бізнеси є опорою української економіки, а документообіг — невіддільною частиною функціонування кожного підприємства. Тому, ми подбали про максимально комфортні умови документообігу між підприємствами та банківськими установами, адже це один із тих напрямків, який має зберігати свою функціональність за будь-яких умов.

Завдяки співпраці M.E.Doc з найбільшими українськими банками, зокрема, «ПриватБанк» та «Райффайзен», ми зробили простішим та більш оперативним процес подання фінансової звітності та інших електронних документів для обслуговування клієнтських рахунків і кредитів. 

Так, якщо раніше процес подання та обробки фінансової звітності міг тривати понад 3-5 днів, то зараз користувачі M.E.Doc, завдяки новому рішенню для ЕДО, можуть здійснювати ті ж операції за лічені хвилини. Прискорення процесу взаємодії клієнта з банком є запорукою максимально оперативного та швидкого вирішення всіх фінансових операцій та поліпшення роботи обох сторін загалом. 

Для усіх клієнтів вищезазначених банків тепер доступна можливість миттєво передавати фінансову звітність та інші документи через програму M.E.Doc. Процес обміну відбувається дуже просто і знайомий кожному користувачеві. Передана звітність одразу автоматично завантажується у банківську систему для здійснення необхідних розрахунків фінансових показників. Така швидкість процесу подання звітності до банку сприяє більш оперативній обробці та прийняттю рішень для кожного клієнта. 

медок + банк

Важливим є те, що відправка електронних документів доступна усім користувачам “Електронного документообігу” у програмі M.E.Doc без жодних додаткових оплат.  А ті хто не має відповідної ліцензії, можуть скористатися вказаною можливістю завдяки 50-ти безкошковним документам, що надаються кожному користувачу.

Ми у M.E.Doc добре знаємо, що запорука стабільності української економіки — функціонування всіх сфер бізнесу. Тому продовжуємо докладати усіх зусиль, щоб кожен міг продовжувати свою роботу за будь-яких умов. І поки скористатися новим функціоналом M.E.Doc можуть клієнти «ПриватБанк» та «Райффайзен», ми відкриті до співпраці з усіма українськими банками, які прагнуть спростити документообіг зі своїми клієнтами. 

Щоб дізнатися детальніше про можливості впровадження рішення від M.E.Doc для банку, телефонуйте за номером — (044) 206-72-25 або пишіть на наш імейл: [email protected]

Тільки спільними зусиллями створимо найкомфортніші умови діяльності для кожного українця та підтримаємо стабільність української економіки у цей нестабільний період.