вгору

M.E.Doc допомагає ЗСУ

16.06.2023

Допомагати, щоб перемогти — це найкращий і єдино правильний рецепт здобуття перемоги у цій війні для кожного українця.

Працюємо, допомагаємо, потім знову працюємо і допомагаємо. Саме у такий спосіб нам вдалося за період війни допомогти багатьом підрозділам ЗСУ. Так, ще у перші дні війни ми відразу перерахували 28 млн гривень на рахунки Збройних Сил України. Ми всі добре памʼятаємо той жах, який охопив усіх, а ще краще ми памʼятаємо як всі українці обʼєдналися заради однієї мети — вигнати ворога з нашої території. Тож, з першого дня ми докладаємо багато зусилля, щоб прискорити перемогу України і повернути мирне життя усім нам. 

медок зсу

Протягом цих майже півтора роки ми також зібрали та задонатили для ЗСУ понад 15 мільйонів гривень. Завжди прагнули допомогти жителям деокупованих територій, зокрема, дітям. Так, ми постійно закупляли подарунки, продукти та канцтовари, а загальна сума такої допомоги склала майже один мільйон гривень.

На регулярній основі ми купували автомобілі для різних підрозділів ЗСУ, виділяли кошти на їхній ремонт, а ще закривали потреби наших бійців у дронах, тепловізорах, кулеметних станках та іншому критично важливому і потрібному обладнанні. 

медок допомога

Загалом за весь період воєнного стану нам вдалося допомогти на суму понад 60 млн грн. Це наш маленький внесок у перемогу і можливість сказати велике дякую за те, що можемо жити і працювати вдома. Ми справді пишаємось собою, продовжуємо допомагати і робити все, що можемо, аби якомога скоріше настала наша Перемога! 

Не зупиняємось, боремось і перемагаємо ворога спільними зусиллями! Все буде Україна!