вгору

M.E.Doc: е-документообмін та звітність в одній програмі!

08.08.2018

Програма M.E.Doc на ринку бухгалтерського програмного забезпечення України вже 18 років! Всі ці роки ми займалися тим, що спрощували роботу бухгалтера, адже подавати звітність до всіх контролюючих органів та обмінюватись первинними бухгалтерськими документами можна в одній програмі, а не витрачати дорогоцінний час на експорт та імпорт документів з одного місця в інше.

Ми постійно вдосконалюємо програму M.E.Doc, яка вже надає повний функціонал по обміну електронними документами в будь-якому зручному для вас форматі. Крім того, ми стежимо за всіма змінами у законодавстві і регулярно оновлюємо всі форми та бланки згідно актуальних норм.

Для зручності користувачів, робота в M.E.Doc представлена двома рішеннями: M.E.Doc.Держава та M.E.Doc.Бізнес. Такий комплекс дозволяє працювати з е-документами та звітуватися в ДФС, ПФУ та інші органи всім суб’єктам господарювання без виключень: юрособам платникам ПДВ та неплатникам ПДВ, фізичним особам-підприємцям, бюджетним установам та організаціям.

Не зупиняючи вдосконалення своїх програмних рішень, сьогодні розробник програми M.E.Doc надає повний функціонал по обміну електронними документами в будь-якому зручному форматі: структурованими документами, файлами .doc, .pdf, .jpg з накладанням ЕЦП тощо.

Звітність в електронному вигляді до всіх контролюючих органів

Звітність в M.E.Doc побудована так, щоб бухгалтер завжди був переконаний, що звітується за актуальними формами – ми стежимо за всіма змінами у законодавстві до дрібнішого підзаконного акту чи положення і регулярно оновлюємо всі форми та бланки згідно актуальних норм, і додаємо нові за необхідності. За 18 років роботи розробником програми M.E.Doc налагоджено максимально результативну співпрацю з державними контролюючими органами, щоб користувачі подавали звітність швидко, зручно та без проблем.

Обмін електронними документами з контрагентами

В M.E.Doc реалізовано найширший функціонал по обміну електронними документами та найбільший банк шаблонів. Для складання е-документа можна скористатися шаблоном або конструктором для створення власного ексклюзивного шаблону.

Більшість контрагентів вже є в M.E.Doc, тому розпочати обмін е-документами дуже просто! Всі електронні документи відправляються контрагентам з накладанням ЕЦП та є юридично значущими.

Законодавство

Усі електронні документи підписані ЕЦП у програмі мають юридичну силу, а відносини суб’єктів господарювання регулюються законодавчими нормами.

Робота бухгалтерів  з електронними документами подання звітності  базується нормативно –правових актах та  Законах України:

ЗУ «Про електронні документи та електронний документообіг» від 22.05.2003 №851-IV;

ЗУ «Про електронний цифровий підпис» від 22.05.2003 №852-IV;

ЗУ «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» від 16.07.1999 №996-XIV.

Обмінюйтесь електронними документами та звітуйте в одній програмі!