вгору

Олеся Линник увійшла до ТОП-8 найуспішніших бізнес-леді України — “Власть Денег”

20.02.2020

Вчора, 19 лютого, у готелі Hyatt Regency Kiev діловий тижневик “Власть Денег” провів урочисту церемонію нагородження ТОП-25 найуспішніших бізнес-леді України, чия діяльність упродовж року була успішною, а їхня справа, відповідно, розвивалась та процвітала. 

Наша очільниця Олеся Линник увійшла до ТОП-8 та отримала почесну нагороду як найуспішніша бізнес-леді у категорії ІТ, випередивши своїх конкуренток за рейтингом та партнерок по бізнесу: віцепрезидентку “ІТ-Інтегратор” Надію Омельченко та генеральну директорку Nota Group Тетяну Андріанову. 

Рейтинг ТОП-25 було складено з восьми категорій, до кожної з яких увійшла трійка найкращих топменеджерок та власниць бізнесу. Визначення абсолютного лідера у своїй категорії відбувалося на сайті “Деловой столицы”. Упродовж січня і до середини лютого читачі бізнес-видання віддавали свої голоси та відзначили саме діяльність Олесі, обравши її більшістю.

"Приємно перемагати, коли справа якою займаєшся приносить задоволення та допомагає іншим компаніям ставати більш успішними та ефективними. Бути на сцені з такими чудовими жінками, які підкорюють світ не лише своєю красою, а ще й вкладають так багато натхнення та зусиль у розвиток своєї справи" — Олеся Линник.