вгору

Про ЕДО у транспорті на XXIII Всесвітньому дні логіста

23.06.2020

XXIII Всесвітній день логіста зібрав директорів провідних логістичних компаній на всеукраїнській конференції, яку організували наші партнери — незалежний інтернет-проєкт для професіоналів TradeMaster Group.


Учасники мали унікальну можливість обговорити тенденції та перспективи розвитку галузі, перейняти успішний досвід колег по кухні та отримати дієві інструменти для підвищення ефективності бізнесу.


Серед спікерів заходу був наш експерт з впровадження ЕДО — Сергій Кондратюк. У своєму виступі на тему "Електронний документообіг у логістиці — каталізатор ДЛЯ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ", він розкрив усі аспекти ефективної автоматизації документообігу.


Розповів про рішення, які пропонує Linkos Group:

  1. Платформу ПТАХ — універсальне рішення для цифровізації бізнесу.
  2. Електронні ТТН — майбутнє логістичної галузі.
  3. Вебрішення СОТА для е-документообігу.
  4. Кейс з комплексного впровадження ЕДО на підприємстві.


На прикладі реалізованих проєктів, зокрема з міжнародною компанією DHL Україна, Сергій розповів, як перевести багатосторонній обмін е-ТТН зі співробітниками, які працюють на маршруті, та клієнтами на цифрові рейки. Як інтегрувати ЕДО в облікову систему підприємства, організувати обмін з клієнтами безпосередньо на корпоративному сайті.


Учасники разом з експертом подискутували на тему “Куди рухається держава з розвитком е-ТТН?”. Linkos Group підтримав проєкт Мінцифри України, щодо створення єдиного стандарту та реєстру електронних товарно-транспортних накладних.


Сьогодні все більше компаній замислюються над автоматизацією документообігу, що суттєво пришвидшує бізнес-процеси і комунікацію із замовниками, також дозволяє заощаджувати ресурси — час та кошти. 


Серед учасників заходу були наші клієнти, які вже отримали власний досвід та результати від переходу на ЕДО з нашими програмними рішеннями. Понад 250 представників відомих компаній: “Нова Пошта”, “Іригатор Україна”, “Дженерал Транс Альянс Логістик”, “Міст Експрес”, “АТБ-Маркет”, “Делівері”, Справ Пост, ARDIS, “Кампари Юкрейн”, “Бізнес Груп”, “І-Логістика”, “Євромікс”, “Євро-Азіатська Логістична компанія”, “Вортекс”, “Київ Транс”, “КТ Україна” та ін.


Дякуємо організаторам TradeMaster Group за чудовий захід та можливість поділитися досвідом з його учасниками, надати диджитал-інструменти для підвищення ефективності бізнесу.