вгору

ПТАХ бере участь у проєкті з реалізації е-ТТН

29.09.2022

е ттн медок

Міністерство інфраструктури України та партнери проєкту повертаються до роботи з розробки та впровадження цифрових ініціатив. 

Так, е-ТТН мала стати обов’язковою для всіх транспортних перевезень в Україні ще 1 серпня 2022 року. Але у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії в Україну робота над проєктом була тимчасово призупинена. 

Метою проєкту є впровадження е-ТТН, щоб забезпечити прозорість перевезень та спростити взаємодію між  вантажовідправником, перевізником і вантажоодержувачем. Завдяки реалізації цього проєкту усі транспортні операції будуть доступні учасникам у режимі реального часу. Детальніше про проєкт можна прочитати у матеріалі: «Відновлено роботу над впровадженням електронної товарно-транспортної накладної (е-ТТН)»

Linkos Group від початку ініціативи щодо електронної е-ТТН долучилась до реалізації проєкту та забезпеченні максимально комфортної роботи наших клієнтів. А наявність в арсеналі Linkos потужного інструмента для ЕДО — платформи ПТАХ, зумовило використання платформи, як провайдера для роботи з е-ТТН.

Відповідно, всі системи електронного документообігу (СЕД), які є в портфелі розробки Linkos Group (М.E.Doc, СОТА, FlyDoc) та які обмінюються документами в межах ЕДО через платформу ПТАХ, зможуть працювати з е-ТТН.

Ми розуміємо, що в умовах війни швидка та проста діяльність працівників товаро-транспортних перевезень є запорукою стабільного функціонування економіки всієї країни. Тому е-ТТН — це той проєкт, що дасть змогу максимально спростити процес обміну ТТН між усіма учасниками операцій. 

Зараз, поки проєкт е-ТТН перебуває у процесі розробки, нагадуємо, що M.E.Doc є сертифікованим СЕД ЕДО, і в програмі М.E.Doc реалізовано багатосторонній обмін електронними документами, зокрема, ТТН.

Докладніше про це читайте у наших попередніх матеріалах:

Щоб дізнатися більше про рішення компанії Linkos Group зокрема, звертайтесь за телефоном: (044) 206 72 25 або на імейл — [email protected].

Продовжуємо працювати, реалізовувати круті проєкти та підтримувати українську економіку!