вгору

Щоб бути завжди поінформованим, відкривай M.E.Doc та читай наш блог!

18.06.2020



Професія бухгалтера вимагає бути в курсі усіх новин та законодавчих нововведень. Але постійний моніторинг усіх можливих профресурсів займає багато сил і часу. Більше не потрібно себе так виснажувати! Адже ми подбали про те, щоб ви були всебічно та фахово поінформовані. І зібрали усю  потрібну інформацію, яка необхідна вам у роботі, в одному місці — у Блозі бухгалтера, безпосередньо у вашій програмі M.E.Doc.

 

Наші бухгалтери-аналітики регулярно поповнюють блог актуальним та корисним контентом щодо: змін у законодавстві, оновлень програми та появи нового функціонала. А у підрозділі влог зібрані усі відео з каналу ЕДО talks від наших експертів, де ви можете переглянути практичні інструкції, дізнатися про новинки та лайфхаки зі сфери електронного документообігу в Україні. Щоб перейти до блогу та влогу, зайдіть до розділу програми "Інформер".

 

Ми тримаємо руку на пульсі змін та старанно працюємо, щоб ви були оперативно поінформовані, не виходячи із добре знайомої програми!

 

А щоб не пропустити актуальні новини від M.E.Doc — підписуйтеся на наш телеграм-канал та стежте за оновленням матеріалів у своєму месенджері M.E.Doc.Informer