вгору

Сloudkey додано до електронного кабінету платника податків

17.02.2022

!!! Оновлена інформація за посиланням.


Ми з радістю повідомляємо, що нещодавно в електронному кабінеті платника податків з'явилася можливість входу в особистий кабінет за допомогою хмарного електронного підпису Сloudkey.

Тепер, обираючи “Вхід до особистого кабінету” у розділі “Хмарне сховище” доступний варіант ЦСК «Україна» — хмарний електронний підпис Сloudkey. 

Зверніть увагу! Система авторизації дуже проста. Вам необхідно встановити мобільний застосунок Сloudkey на свій смартфон. Після обрання ЦСК «Україна» — хмарний електронний підпис Сloudkey, на сторінці електронного кабінету з'явиться QR-код, який треба просканувати, а потім ввести пароль. Всього два кроки та ви можете підписувати податкові документи онлайн.

Також нагадуємо, що застосунок “Cloudkey” — безплатний та завантажується через App Store і Play Market. Після встановлення застосунку необхідно додати власні сертифікати, для цього введіть ЄДРПОУ або ІНН. Далі для авторизації або підписання проскануйте QR-код на сайті електронного кабінету платника податків та введіть пароль. Процедура займає декілька секунд. 

Зверніть увагу, що зараз діє постанова Кабінету Міністрів України від 3 березня 2020 р. №193 “Про реалізацію експериментального проєкту щодо забезпечення можливості використання удосконалених електронних підписів і печаток, які базуються на кваліфікованих сертифікатах відкритих ключів” — без змін і 5 березня 2022 року закінчується її дія.

Детальніше про хмарний захищений носій Сloudkey читайте за посиланням.