вгору

"Спекотний документообіг": особливий подарунок від M.E.Doc до Дня бухгалтера

10.07.2024

едо акція

Літо дарує нам багато спекотних днів. За традицією, саме у цей сонячний час з нагоди святкування Дня бухгалтера M.E.Doc робить для вас особливий подарунок, цьогоріч Спекотний документообіг. Не хочемо відпускати ці теплі миті і готові поділитися з кожним із вас своїм пекучим позитивним зарядом! 
 

Результати розіграшу 


Із 10 липня до 16 липня нові або діючі користувачі модулю "Електронний документообіг" отримають три місяці користування ЕДО без обмежень по кількості відправлених документів. 

Електронний документообіг спрощує обмін інформацією між підрозділами та контрагентами, підвищує швидкість прийняття рішень. Саме тому ми вирішили зробити вам особливий подарунок, який збільшить конкурентоспроможність та продуктивність вашого бізнесу! Щоб отримати його вам потрібно лише заповнити форму, вказавши свої контактні дані та код ЄДРПОУ підприємства. Після відправки форми ви отримаєте лист із підтвердженням активації вашої ліцензії. 

Не користувалися ЕДО в M.E.Doc до цього часу? Отже, це буде чудовий шанс спробувати і розпочати вже зараз. Своєю чергою для користувачів, які вже працюють із документообігом у M.E.Doc, наш подарунок стане приємним продовженням діючої ліцензії. "M.E.Doc. Електронний документообіг" надасть невичерпний об’єм електронних документів для зручного та миттєвого документообігу з вашими контрагентами.

І це ще не всі сюрпризи! 16 липня в День бухгалтера серед усіх, хто зареєструвався, ми проведемо розіграш річних ліцензій модулю "Електронний документообіг" та інші цінні приємні подарунки.

Електронний документообіг від M.E.Doc вже став сучасною класикою для українського бізнесу. Якщо ви давно планували перейти на бік ЕДО, не тільки подавати звітність, а й швидко обмінюватись документами з контрагентами у M.E.Doc — саме час це зробити. Поспішайте зареєструватись, отримуйте приємні подарунки та не втрачайте свій квиток до ЕДО! 


Заповнюючи форму учасника акції, ви даєте згоду на зберігання й обробку ваших особистих даних компанією ТОВ "М.Е.ДОК" та надаєте згоду на отримання рекламних матеріалів.