вгору

Альтернативні канали зв'язку з розробником програми M.E.Doc

01.11.2022

Шановні користувачі! У цей непевний час ми не завжди маємо змогу забезпечити роботу телефонних ліній, але ми подбали про альтернативні канали зв'язку, за допомогою яких ви завжди можете отримати відповіді на свої запитання.

Перший спосіб зв’язку з нами — зручний чат безпосередньо у програмі M.E.Doc з фахівцями технічної підтримки.  

Відразу при вході у цей чат ви можете переглянути найпоширеніші запитання/відповіді і, можливо, ваше питання буде вирішено швидше, ніж ви могли уявити. Перелік гарячих запитань з готовими відповідями оновлюється щодня відповідно до актуальності. 

Якщо ви не знайшли відповіді на своє запитання — ви можете написати своє запитання нашому фахівцю у режимі онлайн та швидко отримати консультацію. 

Чат у програмі — це зараз максимально зручний та комфортний спосіб зв’язку для усіх користувачів M.E.Doc, адже для консультації вам не потрібно навіть виходити з програми. 

чат медокчат медокчат медокчат медок

Другий спосіб зв’язку з нами — чат-бот у Telegram. Там ви також можете описати проблему, а наші фахівці допоможуть оперативно її вирішити. 

Третій спосіб — для користувачів фейсбуку є змога писати нам повідомлення безпосередньо у месенджер Facebook

Якщо ж ви перебуваєте у будь-якому регіоні України, ви завжди можете зв’язатися з дилером M.E.Doc у вашому місті

Сподіваємось, що наші альтернативні способи зв’язку будуть вам корисними, а спілкування у чаті сприятиме швидкому вирішенню усіх звернень.

З повагою — M.E.Doc.