вгору

ТОП-3 найпопулярніших питань щодо електронного документообігу в програмі M.E.Doc

02.10.2024

Питання впровадження електронного документообігу на підприємствах сьогодні є одним із найгарячіших в українському бізнес-середовищі. Аби цей процес був максимально простим та швидким у вашій компанії, IT-холдинг Linkos Group створив програму M.E.Doc, яка вже встигла стати класикою для українських підприємців. 

Які ключові моменти варто знати кожному про ЕДО, які поширені міфи існують довкола цієї теми, які практичні поради допоможуть приймати обґрунтовані та вигідні рішення для вашого бізнесу — відповіді на ці та багато інших цікавих питань дізнавайтеся на каналі ЕДО talks у YouTube. 
 


У новому випуску озвучили ТОП-3 найпопулярніших питань щодо електронного документообігу в програмі M.E.Doc. 

1.Чи потрібно купувати ліцензію, якщо компанія працює тільки із вхідними документами?

Ні, робота з будь-якими вхідними документами у програмі M.E.Doc є абсолютно безкоштовною. 

Почати приймати і погоджувати вхідні документи у програмі M.E.Doc — це перший крок до переходу на електронний документообіг. Сьогодні програма встановлена у понад 400 тисячах суб’єктів господарювання, і ви без зайвих зусиль і без реєстрації в інших сервісах можете отримувати від них електронні первинні бухгалтерські документи, такі як рахунки, акти або видаткові накладні. Усе, що потрібно — це просто повідомити своїм контрагентам, що ви готові приймати документи через програму M.E.Doc. 

2. У мене є документ в форматі Word, Excel або PDF. Чи можу я відправити його контрагенту через програму M.E.Doc?

Так, ви можете без проблем відправляти документи будь-якого формату через програму M.E.Doc завдяки функції “Універсальний документ”. Із цією функцією ви легко можете надсилати такі документи, як договори, додаткові угоди, заяви, накази, акти звірки і навіть фото. Просто завантажте потрібний файл у програму M.E.Doc. Детальну інструкцію про те, як це зробити, дивіться у відео.

Загалом електронний документообіг в Україні вже давно перестав бути просто модним трендом — це життєва необхідність у сучасному бізнес-середовищі. Щоб краще зрозуміти масштаби ЕДО, зверніть увагу на наступні цифри. У 2023 році з використанням рішень від Linkos Group — СОТА, M.E.Doc, FlyDoc, ПТАХ — було відправлено понад 73 мільйони документів, а загальна кількість учасників електронного документообігу сягнула рекордного 1 мільйона. З огляду на ці тенденції, можна з упевненістю стверджувати, що електронний документообіг невдовзі повністю витіснить паперовий. І зрозуміло чому, адже це швидко, економічно вигідно і гарантує безпеку та зручність для всіх учасників процесу.
 

едо толкс


3. Чи можливий документообіг із контрагентами, які не працюють у програмі M.E.Doc та не мають жодного іншого рішення для документообігу від Linkos Group?

У світі ЕДО немає перешкод, які неможливо подолати. Якщо ваш контрагент не використовує рішення для документообігу від Linkos Group, він все ще зможе легко взаємодіяти з вами. Документ буде надіслано на його електронну пошту у вигляді посилання, яке можна переглянути й обробити без жодних реєстрацій або складних процедур. Також якщо ваш контрагент має програму M.E.Doc, але тимчасово не має до неї доступу, наприклад, перебуваючи у відпустці, ви можете просто скопіювати посилання на документ і надіслати йому будь-яким зручним способом. Такий механізм забезпечує зручність й ефективність вашого документообігу незалежно від ситуації.

Отже, ви дізналися більше про програму M.E.Doc, роботу з нею, а також про переваги електронного документообігу в цілому. Вартість модулю Електронний документообіг у програмі M.E.Doc складає лише 1800 гривень на рік або 150 гривень на місяць. І ви отримуєте повний безліміт на кількість відправлених документів. Це дешевше, ніж поповнення мобільного телефону і набагато вигідніше, ніж обмін паперовими документами.

Маєте додаткові запитання по роботі з програмою? M.E.Doc прагне бути ближче до своїх клієнтів, тож звертайтеся за номерами телефонів. 

Відділ продажів:

+380 44 206 72 15
+380 67 633 07 48

Технічна підтримка:

+380 44 206 72 10
+380 98 206 72 10

Якщо хочете регулярно дізнаватися більше про новинки у світі ЕДО, підписуйтеся на канал ЕДО talks і не пропускайте нові корисні відео.

Приєднуйтеся до електронного документообігу з рішеннями від Linkos Group і залишайтеся на хвилі інновацій! 

M.E.Doc — електронний документообіг і звітність в одній програмі.