вгору

У користувачів M.E.Doc відтепер ще більше можливостей для обміну е-документами

12.08.2020

Гарна новина для користувачів ЕДО в Україні: реалізовано роумінг між платформою ПТАХ від Linkos Group та державною системою електронної взаємодії органів виконавчої влади — СЕВ ОВВ. 

Це означає, що  відтепер усі користувачі, які під’єднані до обох платформ, можуть безперешкодно обмінюватися між собою юридично значущими електронними документами. А, зважаючи на загальну кількість цих користувачів, таке об’єднання без перебільшення можна назвати новим етапом електронного документообігу в Україні.

Наша платформа ПТАХ сьогодні забезпечує роумінг для користувачів найрозповсюдженіших систем зовнішнього електронного документообігу (СЕД) від Linkos Group — програми M.E.Doc, вебсервісу СОТА, підсистеми FlyDoc та FREDO ДокМен. 

ПТАХ став першою в Україні роумінговою платформою, яка створила бекграунд для об'єднання усіх розробників СЕД і, відповідно, їхніх користувачів у єдиному цифровому просторі.

Інтерконект з державною платформою розширює можливості для користувачів ЕДО та дозволяє налагодити повноцінний обмін електронними документами між державними і приватними організаціями засобами СЕВ ОВВ та СЕД M.E.Doc, що використовується на більшості підприємств в Україні.