вгору

З віджетом від M.E.Doc клієнти DHL Express Україна можуть підписувати договори онлайн

08.01.2020

Лідер у логістичній галузі — міжнародна компанія DHL Express Україна протягом шести років, з 2013, успішно співпрацює з M.E.Dоc у сфері електронного документообігу (ЕДО).

Черговим етапом розвитку ЕДО в компанії DHL Express Україна стало підписання договорів з фізичними особами про надання послуг з декларування вантажів за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП).

Тепер клієнти компанії, маючи електронний підпис, можуть підписати договір про надання послуг з декларування вантажів онлайн у максимально зручний спосіб в особистому кабінеті вебсервісу: https://www.dhlportal.com.ua. Головною перевагою такої реалізації, за допомогою віджету, є інтеграція функціоналу ЕДО у сайт замовника зі збереженням брендової айдентики.

Тож більше не потрібно друкувати договір фізично — на папері, переписувати свої дані від руки іноді по декілька разів, сканувати (фотографувати) договір та шукати можливість, як його надіслати брокеру. Клієнти можуть з будь-якого гаджету переглядати, коментувати та погоджувати документи через особистий кабінет без будь-якого додаткового програмного забезпечення, просто зареєструвавшись на ресурсі.

Електронний документообіг є необхідністю для логістичної галузі, діяльність якої пов'язана з безліччю фізично роздрукованих документів без яких юридично неможливо зафіксувати угоду, провести оплату, здійснити перевезення, та загалом надати високоякісний сервіс.

Компанія DHL Express Україна обрала програму M.E.Dоc для автоматизації документообігу, що надає ключові інструменти для цифрової трансформації, які є чи не головним трендом та необхідністю XXI століття. Компанія впевнена, що без них неможливий ефективний і сталий розвиток бізнесу.

Однією з головних цілей DHL Express Україна є екологічність бізнесу, сюди входить, наприклад, постійне скорочення викиду СО2 в рамках програми нульових викидів-CO2 вже в 2050 та, звісно, постійне скорочення використання паперових носіїв інформації.

Лідери бізнесу, такі як DHL Express Україна, переконані, що відмова від паперового документообігу на користь цифрових технологій, допомагає заощаджувати чималі бюджети, підвищувати ефективність бізнес-процесів і сприяти збереженню навколишнього середовища.