вгору

Аналітика від Cashalot. З нами Ваш Сash завжди буде LOT!

11.11.2021

Обов’язково радимо заглянути у Ваш Кабінет Cashalot та скористатись першим набором аналітичних даних, які тут з’явились. Ваша мета - розвивати свій бізнес, збільшувати прибутки, мінімізувати витрати, тоді Вам не обійтись без аналізу показників продажів/ повернень, діяльності касирів, активності покупців, товарних піків і не тільки.

Успішний підприємець використовує аналітику для вдосконалення своїх продуктів та покращення послуг, обслуговування клієнтів та діагностики ринку. Інструменти розділу Аналітика в Cashalot допоможуть Вам використовувати всі можливості сучасних програмних РРО. А ми із радістю та натхненням будемо Вам допомогати у цьому.

Тож трохи більше про новий розділ - Аналітика.

Перше, з чим Ви вже можете працювати в кабінеті Cashalot - це Статистика по чекам (рис. 1).

каса, програмний РРО, Кашалот, ПРРО

Рис.1

Обираєте розділ Аналітика та переходите до блоку - Статистика по чекам продажу.

Далі у вікні з'явиться фільтр, який надає широкий вибір необхідних показників для аналізу (рис. 2).

каса, ПРРО, програмний РРО, Кашалот

Рис. 2

І все! Необхідні аналітичні дані у вигляді графічного зображення та детальна інформація у табличному вигляді у Вас на екрані!

Кому цікаво, додамо трохи деталей.

У фільтрі відбір даних для аналізу можна зробити за такими показниками: Господарська одиниця, ПРРО, Період, Спосіб оплати, Вид оплати, Касир.

Графічне зображення аналітичних даних відобразиться на панелі діаграм після обрання хоча б одного з параметрів на панелі Фільтр.

Формуються такі діаграми (рис. 3): 

  • дані про величину чеків. Ця опція допоможе оцінити кількісний показник, який стосується покупців (великі, середні, малі та дрібні чеки);
  • кількість чеків по днях і годинах. Ця опція відображає зростання та спад активності покупців;
  • середній чек. Ця опція допоможе оцінити середню суму коштів, яку витратили покупці.

Каса, Кашалот, ПРРО, програмний РРО, Медок

Рис. 3

Ось так виглядає відображення аналітичних даних в табличній частині (рис. 4).

програмний РРО, каса, Кашалот, ПРРО

Рис. 4

Керування даними колонок у таблиці можливо за допомогою інструментів, наприклад, кнопки https://lh3.googleusercontent.com/omhzlyQb2GLBfgW_fJDhID8GAPdZZ17NAAOdRzxBHa-dgCbSOY6HOTyXiha2bobuZ_q84CuPoWfGrGgp28bzom0ZKhUBmSu6u4zx6rWMbrEWd2fLgsL3Udf_43-n2Ug9q85nD9wu. А також можна відсортувати записи за значеннями певної колонки, за допомогою іконки https://lh4.googleusercontent.com/MaTaswPAfhagsX9icjKkhJfsuzn-RBktK2_eAYcXb0qpmNFgYwIqc6hA7mu7mLa_qTEdGLh2ETB9lq9a8X5biRKQCKcRK-03jE6lGoBcHqGELYjgoRpsM7Q-E7PuNXZlH436hz6cу заголовку таблиці.

Як бачите, все просто і цікаво. Тож, користуйтесь повною мірою всім функціоналом ПРРО Cashalot та збільшуйте свої прибутки!

А ми продовжуємо працювати для Вас і не збираємось зупинятись на досягнутому. В подальшому, функції розділу Аналітика будуть розширюватись. Чекайте на оновлення від Cashalot.