вгору

Дайджест цікавого функціоналу від M.E.Doc за червень 2020 р.

У нашій добірці нагадаємо Вам, які новинки та доробки були зроблені в червні 2020 року в M.E.Doc.

Зміни у функціоналі програми

1. У таблиці Реєстру первинних документів реалізовано відображення підсумкових значень колонок Сума, ПДВ та Сума без ПДВ з розділенням на розряди (з оновлення 11.02.011). Налаштовано відображення статусу Реєстрація зупинена при повторному отриманні квитанції про зупинку реєстрації ПН/РК з причини наявності критеріїв оцінки ризиків СМКОР, відповідно до тексту отриманої квитанції (оновлення 11.02.012).

2. Додано можливість заповнення коду ЄДРПОУ контрагента при експорті вхідних документів у форматах PDF + підписи P7S або PDF з підписами. Також реалізовано налаштування збереження експортованих файлів у підпапках, назви яких відповідають ідентифікатору (ЄДРПОУ) контрагента.

В області налаштувань Автоматичний експорт документів після набуття фінального статусу розділу Обробка вхідних документів додано опції:

  • Додавати ідентифікатор (ЄДРПОУ, ІПН) контрагента в ім’я файлу;
  • Розбивати файли по папкам (ЄДРПОУ контрагента).

 Опції є активними та можуть бути застосовані до експорту тільки за умови, якщо обрано тип експорту PDF з підписами або PDF + підписи P7S.

Ці доопрацювання також виконано у сервісі Універсальної автоматичної обробки документів (діє з оновлення 11.02.011).

3. Відкориговано запуск Автоматичної обробки документів за умови одночасного налаштування комплектів підписів для ПН/РК у модулі Адміністрування – Параметри системи – Підпис та встановленій опції Використовувати у автоматичній обробці документів при налаштуванні підписів за чаркодом документа у модулі Первинні документи – Користувацькі налаштування комплектів підписів. Ці доопрацювання також виконано у сервісі Універсальної автоматичної обробки документів (діє з оновлення 11.02.012).

Більше новин і корисних матеріалів читайте у Блозі бухгалтера, в розділі Інформер програми M.E.Doc, а також на Telegram-каналі.