вгору

Дайджест цікавого функціоналу від M.E.Doc за квітень 2024 р.

Продовжуємо ділитися інформацією про корисні доробки, які з’явились в програмі M.E.Doc у квітні 2024 р. 

Реєстр звітів  

В програмі з’явилась можливість встановлювати дату документа у пакеті за допомогою функції головного меню для форм пакета «Повідомлення про подання додаткових пояснень та/або документів, необхідних для розгляду питання прийняття комісією регіонального рівня рішення про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування» (ідентифікатор форми - J/F1307801).  

Також, для зручності користувачів у колонці Найменування таблиці Реєстру звітів додано відображення номера «Повідомлення про подання пояснень та копій документів щодо податкових накладних/розрахунків коригування, реєстрацію яких зупинено» (ідентифікатор форми - J/F1312603).  

Первинні документи  

В M.E.Doc у розділі Експорт автообробником первинних документів на електронну пошту (.pdf) додано автоматичне встановлення параметрів експорту та відправки документів У разі якщо користувачем не було вказано години відправки у області налаштувань Розпорядок відправки та не встановлено опцію Відправляти одразу після запуску автообробника, відправка документів буде виконуватися кожну годину.   

Облік акцизного податку  

Для зручності користувачів реалізовано можливість вибору декількох значень у вікні Довідник КАТОТТГ 

Адміністрування 

1. Резервне копіювання  

Пришвидшено відновлення резервних копій формату ZBK, які містять велику кількість ПН.  

2. Параметри системи - Підпис  

Додано можливість налаштовувати накладання електронних підписів: Відповідальна особа - Печатка та Відповідальна особа для комплекту підписів Заявки для видачі ліцензії.  

3. Управління ролями - Доступ до бланків  

Налаштовано роботу у режимі Тільки перегляд для форм модулів Реєстр обладнання (тютюнові вироби), Реєстр ліцензій та місць зберігання (спирт, алкоголь, тютюн) та Реєстр ліцензій (пальне) за наявності відповідного налаштування ролі у розділі Управління ролями - Доступ до бланків.  

Про ці доробки і не тільки читайте у релізі оновлення 11.02.138