вгору

Дайджест цікавого функціоналу від M.E.Doc за вересень 2022 р.

Традиційно на початку місяця розкажемо, які доробки та налаштування у програмі M.E.Doc були зроблені за минулий місяць – вересень 2022 року.

Звітність

Об’єднана звітність ПДФО та ЄСВ:

1.  Реалізовано можливість групового виділення, відправки та видалення пакетів документів у таблиці реєстру;

2.  Реалізовано можливість групового експорту виділених пакетів документів у форматах:

  • для подачі у контролюючий орган;
  • для обміну звітністю;
  • експорт документа з квитанціями.

Первинні документи

Реєстр електронних документів

1. Налаштовано відображення інформації про підписи на боці відправника документа при виконанні операції Перевірка підписів, за умови, якщо перед відправкою контрагенту здійснювалось допідписання документа за посиланням.

2. Оновлено механізм додавання приміток до первинних документів. Вкладка Примітка доступна на панелі вкладок у вікні нового створеного документа.

3. Відкориговано відображення статусу вхідного документа, що був затверджений за посиланням на допідписання.

4. Відкориговано відображення інформації про підписантів при виконанні друку Універсального документа за допомогою команди головного меню Файл - Друк в PDF.

Облік ПДВ

Реєстр виданих та отриманих податкових накладних

При ручному заповненні інформації по ПН/РК зі ставкою 14% налаштовано відображення даних у колонках 14%, вартість без ПДВ і 14%, сума ПДВ на вкладці Отримані та колонках 14%, база оподаткування і 14%, сума ПДВ на вкладці Видані після збереження реєстру.

Користувацькі налаштування комплектів підписів

Реалізовано можливість автоматичної відправки посилань для візування документів, відповідно до комплекту підписів Візування, що налаштований у розділі програми Первинні документи - Користувацькі налаштування комплектів підписів.

Докладніше про всі доробки та оновлення програми M.E.Doc, які відбулись протягом вересня 2021 р., читайте у релізах 11.02.084, 11.02.085.

Найважливіші бухгалтерські новини та роз’яснення контролюючих органів, корисні інструкції щодо роботи з програмою та приклади заповнення, читайте у Блозі бухгалтера, Інформері програми M.E.Doc, а також на нашому Telegram-каналі.

Слідкуйте за оновленнями M.E.Doc! Ми працюємо для кожного свого клієнта!