вгору

Режим роботи ДФС та банків у святкові та вихідні дні серпня

Нагадаємо, що 24 серпня – День незалежності України, який є святковим та неробочим днем згідно зі ст. 73 Кодексу законів про працю України. Оскільки святковий день (24 серпня) припадає на п’ятницю, то матимемо три вихідних дні з 24 по 26 серпня.

Щодо роботи ДФС у святкові дні серпня.

З метою організації якісного виконання органами ДФС покладених завдань з обслуговування платників податків, запобігання виникненню можливих ризиків несвоєчасного та неякісного прийняття звітності та надання адміністративних послуг, Центри обслуговування платників ДФС у святкові та вихідні дні серпня працюватимуть за наступним режимом:

23 серпня 2018 року – відповідно до законодавства про працю робочий день скорочено на одну годину;

24, 26 серпня 2018 року – вихідні дні;

25 серпня 2018 року робочий день відповідно до затверджених графіків роботи ЦОП до 13 год. 00 хв.

Про це інформують ДФС у Дніпропетровській та Вінницькій областях. Щодо графіку роботи інших ДФС – дивіться інформацію на сайтах відповідних ДФС або дізнавайтесь у телефонному режимі.

До відома!

Коли реєструвати податкову накладну, якщо граничний строк реєстрації податкової накладної припадає на святковий чи вихідний день, дізнайтесь у Блозі бухгалтера.

Щодо роботи банків у святкові дні серпня.

Банки України 24 серпня не працюють. В інші дні серпня робота банків відбувається у звичайному режимі. Докладно про роботу банків у зв’язку з перенесенням робочих днів читайте у Блозі бухгалтера.