вгору

Скільки разів можна подати Повідомлення про надання інформації та копії документів щодо невідповідності критеріям ризиковості?

Питання відповідності/невідповідності платника податку критеріям ризиковості платника податку розглядається комісією регіонального рівня. 

Порядок зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних затверджено постановою Кабміну від 11.12.2019 р. № 1165 (далі – Постанова №1165). 

Інформація та копії документів у вигляді Повідомлення про подання інформації та копій документів щодо невідповідності платника податку ризиковості (далі – Повідомлення) подаються платником податку до ДПС в електронній формі. 

За результатами розгляду інформації та копій документів протягом семи робочих днів, що настають за датою їх надходження, комісією регіонального рівня приймається рішення про відповідність/невідповідність платника податку критеріям ризиковості платника податку, яке платник ПДВ отримує в електронному кабінеті у день його прийняття. 

Платник податку не обмежений у кількості разів для подання Повідомлення на розгляд комісії регіонального рівня у разі, якщо він не скористався процедурою адміністративного оскарження. 

Про це повідомили податківці на Інформаційно-довідковому ресурсі «ЗІР», категорія 101.18. 

Нагадаємо нашим читачам, що Повідомлення про подання інформації та копій документів щодо невідповідності платника податку ризиковості (J/F1314901) зручно подавати у програмі M.E.Doc.