вгору

День бухгалтера з M.E.Doc

23.07.2018

M.E.Doc, вірний друг бухгалтерів, був поруч на святкуваннях професійного дня і став партнером багатьох святкових заходів бухгалтерської спільноти.

Компанія-розробник M.E.Doc завжди залюбки приєднується до святкування Дня бухгалтера, адже віримо, що завдяки нашим спільним зусиллям престиж цієї професії в Україні піднімається на новий рівень.

Головною цінністю в День бухгалтера є посмішка кращих та працелюбних фахівців нашої країни, та визнання їхньої праці.

На святі від РНБА емоційності бухгалтерів не було меж. Гарному настрою сприяли захоплюючі конкурси та гумор від ведучого та натхненний майстер-клас від бізнес-тренера Оксани Марусич  – це був справжній вечір «Для душі». M.E.Doc став головним бухгалтерським партнером заходу і радо святкував разом з вами.

Наші Медові хлопці запалювали гостей гарячими танцями на Великому Бухгалтерському Вояжі. Святкова бухгалтерська вечірка зібрала 300 гостей, на якій вони могли забути про серйозні справи і віддатися безлімітним веселощам.

Святкову феєрію до Дня бухгалтера та аудитора влаштувала UtekaBusinessEvents. Тут бухгалтерів вдосталь відволікла від роботи яскрава концертна програма, а чудовий настрій та неймовірні враження допоміг зберегти M.E.Doc на чарівних, стильно брендованих фото.

Хто добре працює, той й добре відпочиває, тож компанія-розробник M.E.Doc щаслива розділити радість свята професійної спільноти бухгалтерів!