вгору

Продовжуйте дію свого КЕП у програмі M.E.Doc

02.11.2022

кеп в медок

Поки в Україні триває воєнний стан та постійна загроза ракетних обстрілів, — ми радимо кожному нашому клієнтові бути ще більш обачним та, по можливості, продовжувати свої кваліфіковані електронні підписи віддалено, без відвідування офісу КНЕДП.

Ми добре розуміємо, що наявність чинного КЕП — це необхідність для кожного підприємця, який веде документообіг в сучасному світі. Саме тому ми подбали, щоб кожен користувач програми M.E.Doc міг продовжити свій КЕП, не виходячи з дому чи офісу. 

А щоб вам було простіше, ми підготували для вас перелік способів з детальними інструкціями для швидкого та легкого продовження вашого КЕП.


Автопродовження КЕП у M.E.Doc


У разі, якщо термін дії ваших сертифікатів спливає, а на вашому підприємстві не відбулося жодних змін у складі підписників або у реєстраційних документах — оновлюйте свої сертифікати КЕП онлайн максимально швидко у програмі  M.E.Doc. Основне — мати чинний КЕП на момент оновлення, сплачений рахунок та дійсний секретний ключ сертифіката і пароль до нього.

кеп в медок

Для вашої зручності ми підготували коротку детальну інструкцію з продовження КЕП для користувачів програми M.E.Doc.


Автоперевидача КЕП у хмарний CloudKey 


Якщо ви бажаєте ще більше спростити підписання е-документів — максимально зручним для вас стане CloudKey. Тож, наприклад, якщо ви маєте чинний КЕП, ви можете продовжити його онлайн на хмарний ЗН CloudKey за допомогою програми M.E.Doc. Процес перевидачі вашого КЕП на хмарне захищене сховище і користування таким підписом простіше, ніж ви могли уявити. 

кеп в медок

Отже, якщо ви маєте чинний електронний підпис, тоді для продовження його на хмарний захищений носій вам знадобиться ваш КЕП, інтернет, смартфон, ноутбук, планшет чи ПК, на якому ви зможете виконати кілька простих дій, що вказані у покроковому алгоритмі  під час оформлення послуги. 

Детальніше про автопродовження КЕП на хмарне сховище CloudKey дивіться у нашому короткому відеоролику.
 


Нагадуємо, якщо у процесі продовження КЕП у вас виникли запитання або потрібна додаткова консультація, ви завжди можете звернутися до наших фахівців просто у чаті підтримки у вашій програмі M.E.Doc. Детальніше про чат підтримки від M.E.Doc читайте у нашому попередньому матеріалі.