вгору

Розробник програми M.E.Doc створив групу швидкого реагування на кіберзагрози

30.07.2018

M.E.Doc не зупиняється у вдосконаленні безпеки свого програмного продукту

Команда фахівців департаменту інформаційної безпеки розробника програми M.E.Doc при залучені спеціалістів провідних компаній із побудови систем безпеки вже провела великий об’єм роботи, направлених на посилення безпечності та надійності роботи програми M.E.Doc. Держспецзв'язок підтвердив висновком експертизи технічний захист програми M.E.Doc на рівні гарантій Г-3. Підписаний меморандум з СБУ щодо підключення до платформи MISP-UA, яка виконує функції інформаційного щита в режимі реального часу. Розміщено сервіс оновлень M.E.Doc на платформі Microsoft Azure, як у найбільш безпечному середовищі.

На цих заходах посилення системи безпеки програми M.E.Doc розробник не зупиняється – всередині компанії створено унікальну команду реагування на інциденти кіберзагоз.

Команда швидкого реагування на випадок кібератак

Група швидкого реагування – це команда кваліфікованих спеціалістів з різних відділів: розробки, технічного супроводу програми M.E.Doc, інформаційної безпеки, юридичного та маркетингового напрямків.

Така команда зібрана з метою максимального зниження негативних наслідків від ураження програмного комплексу через можливий вплив кіберзлочинів та будь-якої можливої компрометації роботи M.E.Doc, і є постійнодіючою.

Працівники, які щодня виконують звичну роботу згідно своїх функціональних обов’язків, готові в один момент, у випадку виникнення кіберзагрози, відставити все та здійснювати повноцінний процес реагування на інциденти безпеки. Для ефективного проведення заходів з реагування на загрози, що можуть уразити роботу M.E.Doc, залучаються й сторонні фахівці з побудови систем безпеки, з якими розробник вже має досвід роботи протягом цьогорічної співпраці по удосконаленню безпеки програмного продукту.

Піклуючись про своїх користувачів, розробник програми M.E.Doc постійно посилює захист продуктів, впроваджуючи надсучасні та ефективні системи кіберзахисту та тісно співпрацює з провідними компаніями у цій сфері.