вгору

Старт продажу ПРРО Cashalot. 4 аргументи перейти на електронну касу

01.10.2020

Відсьогодні стартує продаж нашого програмного РРО Cashalot! Телефонуйте за номером: 206 72 15, щоб придбати ліцензію на нашу електронну касу для реєстрації чеків у ДПС. Або звертайтеся до наших партнерів у вашому регіоні.

програмний рро кашлот
 


Які переваги отримає підприємець, обравши ПРРО Cashalot?

 

№ 1 Легкий старт та швидка реєстрація 
 

З ПРРО Cashalot ви забудете про обов’язкові виснажливі походи до ЦСО та Податкової з пакетами документів. Увесь процес реєстрації та введення в експлуатацію ПРРО займе буквально декілька кліків, при цьому можна організувати необмежену кількість кас — достатньо мати ПК, на який встановлюється Cashalot, кваліфікований електронний підпис та інтернет! Усе, ви готові проводити оплати покупок.

 

№ 2 Спрощений касовий облік та робота без помилок 
 

З ПРРО не потрібно вести КОРО, думаючи про приміщення, де їх зберігати, дбати про контрольні стрічки. Усі ці процеси цифровізовано, і в онлайні вони відбуваються в рази швидше та знижують до мінімуму так званий людський фактор, а це означає — менше помилок у роботі касира! ПРРО Cashalot дозволяє:

  • приймати будь-які форми оплат;
  • вести необмежену кількість найменувань товарів і послуг;
  • автоматично відкривати та закривати зміни;
  • імпортувати довідники з номенклатурами товарів та послуг;
  • інтегрувати функціонал до облікової системи;
  • автоматично розраховувати податки.

Окрім того, у Cashalot суттєво спрощено роботу касирів. Авторизація здійснюється за допомогою КЕП касира або печатки підприємства й займає лічені секунди. По закінченню зміни програма автоматично сформує Z-звіт. При цьому клеїти чеки в книгу обліку розрахункових операцій не потрібно. 

 

№ 3 Суттєва економія, якщо порівняти із традиційними РРО
 

Трохи простої математики. Один традиційний касовий апарат коштує від 4 до 20 тис. грн. Регулярні витрати на сервісне обслуговування та послуги еквайрингу у середньому складають 300 грн, множимо на 12 місяців — отримуємо 3 600 на рік. Ще є витрати на КОРО та контрольні стрічки. Як бачимо, набігає відчутна сума, і це лише за одну касу! Окрім того, потрібно також враховувати та відповідно закладати у бюджет, що касові апарати мають обмежений строк служби, на відміну від програмних. 

А у яку суму обійдеться ПРРО Cashalot? З ПРРО Cashalot ви платите лише раз, купуючи ліцензію на рік чи два. Наприклад, Cashalot для фізичної особи-підприємця для однієї каси коштуватиме 980 грн за рік, а для юридичної особи-підприємця — 1970 грн за рік. Тобто, з переходом на програмні РРО можна суттєво скоротити витрати на утримання вашого бізнесу.

 

№ 4 Менше паперу — ширше екосвідомість
 

Програмний РРО є екологічнішим способом ведення бізнесу ніж традиційний касовий, завдяки цифровим технологіям, які дозволяють відмовитися, як вже вище зазначалося, від КОРО та чекових стрічок. Електронні чеки привчають до більш раціонального використання природних ресурсів, над чим може зайвий раз замислитися і покупець. У разі, якщо останній наполягатиме на паперовому чеку, касир, що використовує ПРРО Cashalot, зможе без проблем роздрукувати його на принтері. 

Окрім усього вищезазначеного у функціоналі Cashalot також реалізовано такі корисні можливості, як: керування ролями доступу; адміністрування кас; автоматичне оновлення; реєстраційні дії з господарськими одиницями, касами та касирами.
ПРРО Cashalot — це сучасна економна й зручна альтернатива традиційним касовим апаратам, що підійде кожному бізнесу: від невеликої торговельної точки до великих мереж та холдингів.